OSS

Oslo Streamingsenter

Våre studioer

Med tre forskjellige studiostørrelser og flere tilleggstjenester skreddersyr vi en løsning som passer for akkurat din sending.

Våre teknikere er klare til å hjelpe deg, enten det er en kort informasjonsvideo, en større pressekonferanse, kvartalsrapport eller stor direktesending.
Nå kan innhold formidles og engasjement skapes på en kostnadseffektiv og bærekraftig måte.

Vi kan også hjelpe deg med innhold til sendingene dine, som for eksempel presentasjonsdesign, produksjon av filmer, imponerende grafikk og interaksjon med publikum. Vi finner alltid en god løsning sammen!

Snakk med en rådgiver

Digital transformasjon


I en verden der digital transformasjon og bærekraft står i sentrum, representerer streaming en viktig løsning som kan spare både miljøet og budsjettet. Dette er spesielt relevant for bedrifter som ønsker å effektivisere sin kommunikasjon og underholdning gjennom studioproduksjon.

Se hvordan vi utviklet og perfeksjonerte konseptet studiostreaming.

Tilrettelegging av studioproduksjon

Siden 2020 har vår spesialistvirksomhet innen studioproduksjon levert om lag 1000 produksjoner, alle sentralt plassert i Oslo. Med våre tilpassede studioløsninger og teknisk ekspertise, tilbyr vi en komplett pakke for streaming av alt fra korte informasjonsvideoer til store live-sendinger. Vår fokus på kvalitet og sikker distribusjon sikrer at din kommunikasjon når frem på den mest effektive måten.

Kostnadseffektivitet ved streaming

Streaming kan redusere kostnadene betydelig, spesielt når det gjelder arrangementer og konferanser. Ved å strømme disse hendelsene, unngår bedrifter utgifter knyttet til reise, innkvartering, leie av fysiske lokaler og tilhørende logistikk.

Skalerbarhet ved streaming

Med streaming er det lett å skalere produksjonen for å møte behovene til et bredt publikum uten å øke kostnadene proporsjonalt. Dette betyr at små og store bedrifter kan dra nytte av streaming for å nå sitt publikum på en kostnadseffektiv måte.

 

Innhold og engasjement

I tillegg til selve streamingen, tilbyr vi også tjenester som presentasjonsdesign, filmproduksjon, avansert grafikk og interaksjon med publikum. Dette bidrar til å skape engasjerende og minneverdig innhold som resonnerer med målgruppen, samtidig som det opprettholder en høy grad av profesjonalitet og merkevarekonsistens.

Streaming representerer dermed en fremtidsrettet løsning som ikke bare fremmer miljøbevissthet og kostnadseffektivitet, men også åpner dørene for innovative og tilgjengelige måter å formidle budskap på. Ved å velge streaming, tar din bedrift et skritt mot en mer bærekraftig og økonomisk fremtid, samtidig som den holder tritt med de digitale trendene i en stadig mer sammenkoblet verden.

HVA VI TILBYR

Våre tjenester


Hos oss får du tilgang til erfarne rådgivere som bistår med idé- og konseptutvikling, og fungerer som strategiske sparringspartnere for både kortsiktige og langsiktige prosjekter. Vi forstår at de beste sendingene oppstår gjennom konstruktiv kreativitet, innsikt, klar målsetting og samarbeid. Vårt mål er å være en komplett partner for alle dine streamingbehov, uansett om du er erfaren eller ny til digitale produksjoner. Vi tilbyr solid støtte i alle ledd av produksjonen og tilpasser vår involvering etter dine ønsker.

Ta neste steg

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å lage godt gjennomarbeidede sendinger. Enten du ønsker å øke engasjementet, nå ut til et bredere publikum, eller styrke din merkevare, er vi her for å gjøre din visjon til virkelighet. Vårt engasjement for kvalitet og kreativitet er grunnlaget for alt vi gjør, og vi ser frem til å jobbe sammen med deg for å skape minneverdige og effektive digitale sendinger.

Snakk med en rådgiver

Studio

Fjernproduksjon

Vi knytter arenaer sammen med avansert video- og lydoverføring slik at du får en komplett arrangementsopplevelse uansett hvor du deltar fra.

Skap uforglemmelige øyeblikk samtidig som du effektiviserer arbeidstid, reduserer reisekostnader og ikke minst sparer miljøet.

Les om connected venues

Oslo Streamingsenter

Produksjon av innhold for bedriftskommunikasjon og underholdning.

Levert med høy kvalitet og sikker distribusjon. Siden oppstart i 2020 har vi levert om lag 1000 små og store produksjoner – alt sammen midt i Oslo sentrum.

Til Oslo Streamingsenter

Streamingplattform

Det er helt avgjørende at det er enkelt for dine seere å følge med på streamen på en sikker og stabil måte. Dette har vi tatt på største alvor og selv utviklet en plattform for dette.

Alt du trenger å gjøre er å distribuere nettadressen til landingsside – vips så har du din egen TV-kanal.

Om Streamingplattform

Samla Studio

En av de viktigste funksjonene i Samla er blackbox-studioet som passer for både TV-produksjoner og som preprod-lokale for band.

Dette gjør det mulig for artister og produsenter å jobbe i et profesjonelt og fleksibelt miljø, og bidrar til et mangfoldig og levende kulturtilbud. En etasje dedikert til produksjon og fjernregi, med lydsuite, klippesuiter og fleksrom, gir en fremtidsrettet og effektiv arbeidsflyt mellom ulike tekniske funksjoner og fagområder.”

les mer om samla studio

Skreddersydde visuelle opplevelser

Kamerabilder, presentasjoner, anslagsvideoer og alt annet levende innhold tar seg best ut når størrelsen på flaten og dens plassering er riktig i forhold til størrelsen på lokalet og publikumsantallet. Våre medarbeidere gir deg gode råd om den mest effektive og hensiktsmessige løsningen til ditt arrangement.

Er ikke våre standardstørrelser optimale til ditt lokale, skreddersyr vi løsninger til deg.

Snakk med en rådgiver

Videoproduksjon

Flerkamera

Flere kameraer gjør produksjonen mer levende og bringer seerne nærmere det du skal formidle.

Med over 10 års erfaring som partner til både event og TV-bransjen, er vi en av landets ledende aktører på flerkameraproduksjon. Gode ideer blir til treffende produksjoner ved hjelp av våre erfarne rådgivere, enten det er til livesending eller opptak.

Se de ulike løsningene
stills

Innholdsproduksjon

Gjør din historie levende med Trippel-M

Hos Trippel-M forstår vi at hvert budskap er unikt og fortjener en tilsvarende unik tilnærming. Vår dedikasjon til kvalitetsinnholdsproduksjon sikrer at ditt budskap ikke bare blir fortalt, men blir levendegjort på en måte som engasjerer og imponerer ditt publikum. Kontakt oss i dag for å bringe din historie til liv gjennom levende bilder.

Les mer om innholdsproduksjon

Streaming

Streaming betyr enkelt og greit å distribuere lyd og bilde over internett.

Vi tilbyr mange ulike typer streaming og vi hjelper deg gjerne med å finne den løsningen som passer best for din sending. Det kan være alt fra store internasjonale konferanser til interne møter på arbeidsplassen.

LES OM STREAMING

Studio

Produksjon av innhold for bedriftskommunikasjon og underholdning. Levert med høy kvalitet og sikker distribusjon.

Med tre forskjellige studiostørrelser og flere tilleggstjenester skreddersyr vi en løsning som passer for akkurat din sending. Våre teknikere er klare til å hjelpe deg, enten det er en kort informasjonsvideo, en større pressekonferanse, kvartalsrapport eller stor direktesending.
Nå kan innhold formidles og engasjement skapes på en kostnadseffektiv og bærekraftig måte.

Vi kan også hjelpe deg med innhold til sendingene dine, som for eksempel presentasjonsdesign, produksjon av filmer, imponerende grafikk og interaksjon med publikum. Vi finner alltid en god løsning sammen!

Utforsk Oslo Streamingsenter

Opptak

Skal du ha kontroll på alle elementer som streames, så anbefaler vi å gjøre et opptak som sendes på et senere tidspunkt.

Fordelen med å gjøre ting som et opptak, er muligheten til å klippe, redigere, legge til mer avansert grafikk eller ta ut hele segmenter av en sending. Under innspilling har du da større fleksibilitet når det kommer til lokasjoner og tidspunkt for opptak. I etterkant klippes opptakene sømløst sammen til én sending.

Les mer om opptak

Skreddersydde visuelle opplevelser

Vi hos Trippel-M inviterer deg til å ta kontakt med våre erfarne rådgivere for å utforske hvordan vi kan transformere din visjon til virkelighet.

Snakk med en rådgiver

Andre tjenester


Mulighetskonferansen

Visningsflater

Projektor og lerret

Store forsamlinger krever store visningflater. Skal ditt budskap nå ut, selv til deltakeren på bakerste rad, er det viktig med visningsflater som er store nok.

Vårt standardsortiment av lerret spenner fra 16:9-lerret på 266 x 150 cm til superwidelerret på 1500×500 cm. I tillegg har vi det vi kaller superduperwide-lerreter på opptil 1700×360 cm og kvadratiske lerret. Et lerret kan bli så stort som du ønsker, og våre største lerret i dag er over 50 meter brede. Ønsker du lerret i en annen form eller størrelse, lager vi det på bestilling.

Se de ulike løsningene
Mulighetskonferansen

LED-skjermer

Våre LED-skjermer er moderne, lettvekts og plasseringsvennlige.

I et rom med mye dagslys, eller på utendørsarrangementer i sollys er en LED-skjerm helt perfekt. Fordi disse skjermene er svært lyssterke, vil du kunne se bilde på skjermene selv i direkte sollys, noe som er vanskelig å få til med lerret og projektor.

Les mer om led-skjermer

Bobby

Bobby, vår mobile LED-skjerm, tilbyr svært lyssterk og mobil skjerm med kort riggtid , og er en veldig kostnadseffektiv løsning for arrangementer med behov for å vise frem noe uansett vær.

Med totalvekt på under 3500 kg og en kompakt størrelse, kan vår mobile LED-skjerm “Bobby” trekkes av en kraftig personbil og enkelt manøvreres til riktig posisjon.

Se våre løsninger

TV-skjermer

Vi leverer et bredt utvalg av skjermer fra 24 til 98-tommers størrelse.

Våre plasseringsvennlige 55-, 75- og 98-tommers skjermer gir stor fleksibilitet i utfordrende lokaler, der ikke alle har like god sikt til hovedskjermen. Passer også perfekt til dekor og som informasjonsskjermer.

En 50-tommers skjerm liggende på scenen, gjør seg utmerket som påsynsmonitor eller nedtellingsur. Våre spesialdesignede scenebokser er diskrete og tilpasses enkelt til eksisterende scenedekor.

Les mer om mulighetene

Skreddersydde visuelle opplevelser

Kamerabilder, presentasjoner, anslagsvideoer og alt annet levende innhold tar seg best ut når størrelsen på flaten og dens plassering er riktig i forhold til størrelsen på lokalet og publikumsantallet. Våre medarbeidere gir deg gode råd om den mest effektive og hensiktsmessige løsningen til ditt arrangement.

Er ikke våre standardstørrelser optimale til ditt lokale, skreddersyr vi løsninger til deg.

Snakk med en rådgiver

Interaksjonsverktøy

Voter

Systemet Voter er et digitalt møtesystem for avstemming som i dag brukes av offentlige instanser, private organisasjoner og politiske partier.

Digital møtevirksomhet skal være inkluderende og tilpasset brukerne, og ikke gå på bekostning av demokratiet. Interaksjonsverktøyet er bygget for å ivareta demokratiske spilleregler i en digital hverdag.

Les mer om voter
stills
KI-generert bilde av en landingsside

Interaktiv landingsside

Plattformen vår er en trygg og reklamefri livekanal skreddersydd for streaming, som også sørger for sikker arkivering av dine videoer eller visning “on demand” etter sending.

Plattformen har også gode verktøy for interaktivitet mellom deg og seerne, samt mulighet for å hente ut data og statistikk. Du velger selv hvilket innhold som skal være i fokus og sidens design skreddersys til å matche din grafiske profil.

Les mer om landingssider

Responder

Systemet Responder tar diskusjonen på konferanser og møter til et nytt nivå.

Responder er et iPad-basert responssystem for møter, organisasjonssamlinger, ledelseskonferanser og andre sammenkomster der kjapp overlevering og lagring av informasjon er vesentlig.

les mer om responder
stills
stills

RFID-system

Med Registrer har du kontroll på hvor dine gjester befinner seg, hvor mye de kan handle for i baren, eller hvem og hvor mange som er tilstede når viktige beslutninger skal tas.

Systemer kan spesialtilpasses og spesialdesignes til ditt arrangement, der alt fra bånd og brikker, til skjermer og registrerings-iPads er tilpasset deres grafiske profil.

les mer om registrer

Skreddersydde visuelle opplevelser

Vi inviterer deg til å ta kontakt med våre eksperter for å utforske hvordan våre interaksjonsverktøy kan oppgradere og forenkle dine møter og voteringer.

Snakk med en rådgiver