Flater som engasjerer

TV-skjermer til alle behov

Finn perfekte TV-skjermer for alle arrangementer – fra intime møter til store samlinger

Små skjermer, stor effekt – ideelt for utfordrende lokaler

Våre 55-,  75-, og 98-tommers tv-skjermer er spesielt nyttige i lokaler der siktlinjene til scenen er utfordrende. Ser ikke alle hovedskjermen fra der de sitter er en smart løsning å distribuere innholdet utover på mindre skjermer rundt om i salen. De fungerer og perfekt som dekor eller som informasjonsskjermer.

98-tommeren fungerer også som skjerm til kamerabilde eller som presentasjonsskjerm på en middels stor scene.

Spesialdesignede løsninger for enhver anledning

En 50-tommers tv-skjerm liggende på scenen kan for eksempel fungere utmerket som påsynsmonitor eller nedtellingsur. Vi tilbyr også spesialdesignede scenebokser som er diskrete og lett tilpassbare til eksisterende scenedekor.

Skreddersydde løsninger for unike behov

Dersom standardstørrelsene ikke passer ditt lokale, tilbyr vi skreddersydde løsninger. Vår 2,6 mm LED-skjerm, kan bygges i alle mulige konfigurasjoner á 50×50 cm og kan erstatte en 98″ TV-skjerm om du har behov for en enda større flate.

Ta neste steg

Kamerabilder, presentasjoner, anslagsvideoer og alt annet levende innhold tar seg best ut når størrelsen på flaten og dens plassering er riktig i forhold til størrelsen på lokalet og publikumsantallet. Våre medarbeidere gir deg gode råd om den mest effektive og hensiktsmessige løsningen til ditt arrangement.

Er ikke våre standardstørrelser optimale til ditt lokale, skreddersyr vi løsninger til deg.

Snakk med en rådgiver