Software som engasjerer

Innovativt RFID-system for registrering, betaling og adgangskontroll

Hvorfor velge Registrer?

Det som skiller Registrer fra andre RFID-systemer er dets skreddersydde tilnærming. Hvert aspekt av systemet, fra bånd og brikker til skjermer og registrerings-iPads, kan tilpasses arrangørens grafiske profil. Denne tilpasningen sørger for en unik og personlig opplevelse for hver enkelt bruker. I tillegg er Registrer en del av en større interaktiv portefølje, som sikrer full kompatibilitet med andre digitale produkter som Voter og Responder. Dens bærbare natur, som krever kun en iPad og en liten leser, gjør systemet ekstremt fleksibelt og anvendelig for en rekke arrangementer.

Teknologien bak Registrer

RFID-teknologien er en velprøvd metode med høy driftssikkerhet, brukt i alt fra adgangskort på jobb, treningssentre og hoteller, til småbetalinger i bankkort. Registrers bruk av RFID sikrer en pålitelig og effektiv håndtering av adgangskontroll og betalingstransaksjoner.

Typiske bruksområder

For eksempel, politiske partier eller organisasjoner kan dra nytte av Registrer ved viktige avstemninger. Systemet gir oppdatert informasjon om tilstedeværende delegater, noe som er kritisk for gyldigheten av stemmeprosessen. Dette sikrer en rettferdig og transparent avstemning.

Utnyttelse av Big Data

Registrer tillater også samling av data fra deltakere for å generere tilpassede visninger og beregninger basert på big data. Dette gir arrangører verdifull innsikt og muligheter for å forbedre fremtidige arrangementer. Det er viktig å merke seg at slik datainnsamling krever deltakernes samtykke.

Samlet sett tilbyr Registrer en helhetlig løsning for alle som trenger et system for registrering, betaling og adgangskontroll. Med sin skreddersydde tilnærming, pålitelige teknologi, og muligheten til å utnytte big data, setter Registrer en ny standard for effektivitet og brukervennlighet i arrangementstyring.

Ta neste steg


Er du klar til å transformere måten din organisasjon håndterer registrering, betaling og adgangskontroll? Ønsker du å sikre en sømløs og sikker opplevelse for deltakerne på dine arrangementer? Hos Trippel-M er vi forpliktet til å gjøre din eventadministrasjon mer effektiv og brukervennlig. Vi inviterer deg til å kontakte våre eksperter for å oppdage hvordan vårt skreddersydde RFID-system kan revolusjonere dine arrangementer. La oss sammen skape en fremtid hvor hvert arrangement er mer tilgjengelig, effektivt og minneverdig. Ta steget mot innovasjon – la registrer sikre at hvert aspekt av ditt arrangement blir håndtert med presisjon og omsorg.

Snakk med en rådgiver