Fjernproduksjon

Vi knytter arenaer sammen med avansert video- og lydoverføring slik at du får en komplett arrangementsopplevelse uansett hvor du deltar fra.

Skap uforglemmelige øyeblikk samtidig som du effektiviserer arbeidstid, reduserer reisekostnader og ikke minst sparer miljøet.

Les om connected venues

Oslo Streamingsenter

Produksjon av innhold for bedriftskommunikasjon og underholdning.

Levert med høy kvalitet og sikker distribusjon. Siden oppstart i 2020 har vi levert om lag 1000 små og store produksjoner – alt sammen midt i Oslo sentrum.

Til Oslo Streamingsenter

Streamingplattform

Det er helt avgjørende at det er enkelt for dine seere å følge med på streamen på en sikker og stabil måte. Dette har vi tatt på største alvor og selv utviklet en plattform for dette.

Alt du trenger å gjøre er å distribuere nettadressen til landingsside – vips så har du din egen TV-kanal.

Om Streamingplattform

Samla Studio

En av de viktigste funksjonene i Samla er blackbox-studioet som passer for både TV-produksjoner og som preprod-lokale for band.

Dette gjør det mulig for artister og produsenter å jobbe i et profesjonelt og fleksibelt miljø, og bidrar til et mangfoldig og levende kulturtilbud. En etasje dedikert til produksjon og fjernregi, med lydsuite, klippesuiter og fleksrom, gir en fremtidsrettet og effektiv arbeidsflyt mellom ulike tekniske funksjoner og fagområder.”

les mer om samla studio

Skreddersydde visuelle opplevelser

Kamerabilder, presentasjoner, anslagsvideoer og alt annet levende innhold tar seg best ut når størrelsen på flaten og dens plassering er riktig i forhold til størrelsen på lokalet og publikumsantallet. Våre medarbeidere gir deg gode råd om den mest effektive og hensiktsmessige løsningen til ditt arrangement.

Er ikke våre standardstørrelser optimale til ditt lokale, skreddersyr vi løsninger til deg.

Snakk med en rådgiver