Våre studioer

Med tre forskjellige studiostørrelser og flere tilleggstjenester skreddersyr vi en løsning som passer for akkurat din sending.

Våre teknikere er klare til å hjelpe deg, enten det er en kort informasjonsvideo, en større pressekonferanse, kvartalsrapport eller stor direktesending.
Nå kan innhold formidles og engasjement skapes på en kostnadseffektiv og bærekraftig måte.

Vi kan også hjelpe deg med innhold til sendingene dine, som for eksempel presentasjonsdesign, produksjon av filmer, imponerende grafikk og interaksjon med publikum. Vi finner alltid en god løsning sammen!

Snakk med en rådgiver

Digital transformasjon


I en verden der digital transformasjon og bærekraft står i sentrum, representerer streaming en viktig løsning som kan spare både miljøet og budsjettet. Dette er spesielt relevant for bedrifter som ønsker å effektivisere sin kommunikasjon og underholdning gjennom studioproduksjon.

Se hvordan vi utviklet og perfeksjonerte konseptet studiostreaming.

Tilrettelegging av studioproduksjon

Siden 2020 har vår spesialistvirksomhet innen studioproduksjon levert om lag 1000 produksjoner, alle sentralt plassert i Oslo. Med våre tilpassede studioløsninger og teknisk ekspertise, tilbyr vi en komplett pakke for streaming av alt fra korte informasjonsvideoer til store live-sendinger. Vår fokus på kvalitet og sikker distribusjon sikrer at din kommunikasjon når frem på den mest effektive måten.

Kostnadseffektivitet ved streaming

Streaming kan redusere kostnadene betydelig, spesielt når det gjelder arrangementer og konferanser. Ved å strømme disse hendelsene, unngår bedrifter utgifter knyttet til reise, innkvartering, leie av fysiske lokaler og tilhørende logistikk.

Skalerbarhet ved streaming

Med streaming er det lett å skalere produksjonen for å møte behovene til et bredt publikum uten å øke kostnadene proporsjonalt. Dette betyr at små og store bedrifter kan dra nytte av streaming for å nå sitt publikum på en kostnadseffektiv måte.

 

Innhold og engasjement

I tillegg til selve streamingen, tilbyr vi også tjenester som presentasjonsdesign, filmproduksjon, avansert grafikk og interaksjon med publikum. Dette bidrar til å skape engasjerende og minneverdig innhold som resonnerer med målgruppen, samtidig som det opprettholder en høy grad av profesjonalitet og merkevarekonsistens.

Streaming representerer dermed en fremtidsrettet løsning som ikke bare fremmer miljøbevissthet og kostnadseffektivitet, men også åpner dørene for innovative og tilgjengelige måter å formidle budskap på. Ved å velge streaming, tar din bedrift et skritt mot en mer bærekraftig og økonomisk fremtid, samtidig som den holder tritt med de digitale trendene i en stadig mer sammenkoblet verden.

HVA VI TILBYR

Våre tjenester


Hos oss får du tilgang til erfarne rådgivere som bistår med idé- og konseptutvikling, og fungerer som strategiske sparringspartnere for både kortsiktige og langsiktige prosjekter. Vi forstår at de beste sendingene oppstår gjennom konstruktiv kreativitet, innsikt, klar målsetting og samarbeid. Vårt mål er å være en komplett partner for alle dine streamingbehov, uansett om du er erfaren eller ny til digitale produksjoner. Vi tilbyr solid støtte i alle ledd av produksjonen og tilpasser vår involvering etter dine ønsker.

Ta neste steg

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å lage godt gjennomarbeidede sendinger. Enten du ønsker å øke engasjementet, nå ut til et bredere publikum, eller styrke din merkevare, er vi her for å gjøre din visjon til virkelighet. Vårt engasjement for kvalitet og kreativitet er grunnlaget for alt vi gjør, og vi ser frem til å jobbe sammen med deg for å skape minneverdige og effektive digitale sendinger.

Snakk med en rådgiver