Studiotrening, kommunikasjon og formidling

2 minutter

Forbedre presentasjonsevner med studiotrening: Lær fra ekspert Maiken Ostermann

Føler du deg usikker foran et publikum? Mange opplever nervøsitet og usikkerhet når de skal holde en presentasjon eller tale foran en gruppe. Dette er helt normalt, men med riktig trening og veiledning, kan du forvandle denne frykten til selvsikkerhet og styrke. Vår studiotrening i kommunikasjon og formidling er designet for å hjelpe deg med å prestere bedre, både foran kamera og i levende samlinger.

Møt vår ekspert, Maiken Ostermann

Vi er stolte over å samarbeide med Maiken Ostermann, en anerkjent skuespiller og relasjonsterapeut, som har spesialisert seg innen presentasjonsteknikk og formidling siden 2005. Maikens bakgrunn og ekspertise gir deg unik innsikt og praktiske ferdigheter for å forbedre din evne til å kommunisere effektivt.

Hva tilbyr vi?

Våre studiotreninger er mer enn bare teori. Du vil få praktisk trening og personlig tilbakemelding for å finjustere dine presentasjonsevner. Enten det gjelder å forbedre kroppsspråket, stemmebruk, eller å lære hvordan man engasjerer og holder på publikums oppmerksomhet, har vi verktøyene og teknikkene som vil gjøre deg til en bedre formidler. Vi forstår viktigheten av god kommunikasjon, enten det er i et profesjonelt miljø, sosiale sammenhenger eller under medieopptredener. Vår tilnærming er personlig og tilpasset dine behov, slik at du kan utvikle en autentisk og overbevisende formidlingsstil.

Klar for å ta skrittet videre?

Ikke la frykten for offentlige opptredener holde deg tilbake. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å utvikle dine presentasjonsevner og opptre som en ekte profesjonell. Med Maiken Ostermann og vårt team ved din side, er du ett skritt nærmere å mestre kunsten å kommunisere med selvtillit og overbevisning.

Vi tilbyr følgende pakker


Den effektive pakken
1 time studiotrening

8.000,-
eks mva

Praktisk trening i studio for 1-2 personer. Forberedelse og samtale på telefon i forkant. Oppsummerende mail i etterkant med tips og huskeliste.

Den grundige pakken
6 timer studiotrening

15.000,-
eks mva

Praktisk trening i studio for 2-5 personer. Forberedelse og samtale på telefon i forkant. Oppsummerende mail i etterkant med tips og huskeliste.

Den skreddersydde pakken
Så lenge du vil

Etter avtale

Vi blir med tidlig i planleggingsfasen og jobber med både presentasjonsteknikk og innhold, slik kan dere løfte kvaliteten på produksjonen deres betraktelig.

Snakk med oss om studiotrening

Ta neste steg

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å lage godt gjennomarbeidede sendinger. Enten du ønsker å øke engasjementet, nå ut til et bredere publikum, eller styrke din merkevare, er vi her for å gjøre din visjon til virkelighet. Vårt engasjement for kvalitet og kreativitet er grunnlaget for alt vi gjør, og vi ser frem til å jobbe sammen med deg for å skape minneverdige og effektive digitale sendinger.

Snakk med en rådgiver