Grafikk

2 minutter

De viktige detaljene

Alle TV-sendinger har et eget grafisk uttrykk, uavhengig av om de er produsert som underholdning eller nyheter. Det gir karakter til sendingen, den fremstår profesjonell og skaper gjenkjenning. Det er enklere å nå ut med et budskap når mottaker har tillit til avsender.

Grafisk innholdsproduksjon er et enkelt grep som løfter sendingen til et profesjonelt nivå. Det kan skaleres fra enkle grafiske elementer til en totalpakke som kan brukes ved flere sendinger. Vi bistår med god rådgiving for hva som skal produseres, og hjelper dere med utviklingen av grafiske elementer.

Her forklarer vi de vanligste formene for grafikk, vil du ha mer informasjon kan du gjerne ta kontakt med våre rådgivere for en uforpliktende samtale om muligheter.

Bakgrunner

Med øyne for detaljer lager vi for eksempel bakgrunner med bedriftens logo, fonter og fargepalett, i riktig format og oppløsning. Vi har meget god erfaring i å produsere bakgrunner som er visuelt gode, og som ikke forstyrrer budskapet, men tvert i mot løfter innhold og personen som formidler det.

Presentasjonsdesign

Ved behov kan vi verdiøke powerpoint-presentasjoner. Vi leser korrektur, sjekker animasjoner og kommer med innspill til oppsett av tekst og bruk av bilder og grafikk. Vi sørger også for at alle sidene i presentasjonen har et gjennomgående likt uttrykk, og kan gjerne bistå med å “rydde” i tekst slik at budskapet fremstår tydelig.

Supringer

Supring brukes som introduksjon til personen som snakker. Vises normalt ved første nærbilde, og gir informasjon om personen som deltar i sendingen. En supring inneholder gjerne navn på deltaker, stillingsbeskrivelse og bedriftsnavn.

Plakater

Plakater er den enkleste formen for grafikk, de kan brukes både før, under og etter sendingen. Plakaten kan for eksempel gi seerne nyttig informasjon om sendestart, nye tema, pause eller instruksjoner for interaktive løsninger.

Ta neste steg

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å lage godt gjennomarbeidede sendinger. Enten du ønsker å øke engasjementet, nå ut til et bredere publikum, eller styrke din merkevare, er vi her for å gjøre din visjon til virkelighet. Vårt engasjement for kvalitet og kreativitet er grunnlaget for alt vi gjør, og vi ser frem til å jobbe sammen med deg for å skape minneverdige og effektive digitale sendinger.

Snakk med en rådgiver