Alt trenger ikke være direktesendt

Våre rådgivere hjelper deg gjerne med å finne den mest hensiktsmessige måten for ditt arrangement. En flerkameraproduksjon vil gi seerne en dynamisk og levende opplevelse dersom du har flere elementer i fokus på samme tid.

Ønsker du at sendingen skal fremstå som en liveproduksjon, men ikke har mulighet til gjøre innspilling på det aktuelle tidspunktet for sending? Da kan vi produsere «live on tape». Her vil våre innholdsprodusenter, bistå dersom du har du behov for et spesielt uttrykk på sendingen din.

Trippel-M kan tilby opptak i studio sentralt i Oslo, og har du behov for dekor eller skjermløsninger kan våre visningsflater være aktuelle. For fremvisninger av presentasjoner «live on tape», stiller vi med en av våre dyktige AV-teknikere som sikrer trygg og sømløs presentasjon.

Ta neste steg

Har du en historie som fortjener å bli fortalt gjennom levende bilder? Ønsker du å skape en innflytelsesrik tilstedeværelse i digitale medier? Vi hos Trippel-M inviterer deg til å ta kontakt med våre erfarne rådgivere for å utforske hvordan vi kan transformere din visjon til virkelighet.

Snakk med en rådgiver