Landingssider

2 minutter

Hvor og hvordan kan ditt publikum se streamen?

Det er helt avgjørende at det er enkelt for dine seere å følge med på streamen på en sikker og stabil måte. Dette har vi tatt på største alvor og selv utviklet en plattform for dette. Landingssiden designes til det enkelte prosjekt med relevant informasjon og er like enkel å bruke som hvilke som helst videospiller på internett.

Alt du trenger å gjøre er å distribuere nettadressen til landingsside – vips så har du din egen TV-kanal.

 

Interaktiv landingsside

Interaktivitet løfter både opplevelsen og utbytte for dine seere. Vi har løsninger for live-chat, avstemming og spørsmål til studio. Alt modereres og styres i en enkel portal.

Enkel Landingsside

Er det ønskelig med fullt fokus på innholdet er en enkel landingsside å anbefale. Den har da kun videospilleren og et felt for informasjon om sendingen.

Administrator

Din side styres enkelt fra en portal. Her kan design og informasjon oppdateres og du har oversikt over hvor mange som følger med på streamen. Chat, innkommende spørsmål og avstemminger moderes og publiseres også herfra.

Sikkerhet

Har du behov for å sikre innholdet på siden kan vi løse dette på to praktiske og enkle måter. Enten med et passord eller med to-faktor innlogging med en kode som sendes ut som tekstmelding.

Seertall

Når sendingen er over er det interresant å se hvor mange som fulgte med underveis. Vi sender deg en graf med antall seere gjennom hele sendingen.

Forsinkelse

Normalt har de fleste videostrømmer ca. 20 sekunder forsinkelse, og dette er i de aller fleste tilfeller ikke noe man tenker over. Ved noen produksjoner er det likevel nødvendig med en lavere forsinkelse (som ved en live-quiz), og det har vi naturligvis en løsning for. Vi kan sende ut til landingsside med kun 3 sekunder forsinkelse.

Ta neste steg

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å lage godt gjennomarbeidede sendinger. Enten du ønsker å øke engasjementet, nå ut til et bredere publikum, eller styrke din merkevare, er vi her for å gjøre din visjon til virkelighet. Vårt engasjement for kvalitet og kreativitet er grunnlaget for alt vi gjør, og vi ser frem til å jobbe sammen med deg for å skape minneverdige og effektive digitale sendinger.

Snakk med en rådgiver