Projektor og lerret

Store forsamlinger krever store visningflater. Skal ditt budskap nå ut, selv til deltakeren på bakerste rad, er det viktig med visningsflater som er store nok.

Vårt standardsortiment av lerret spenner fra 16:9-lerret på 266 x 150 cm til superwidelerret på 1500×500 cm. I tillegg har vi det vi kaller superduperwide-lerreter på opptil 1700×360 cm og kvadratiske lerret. Et lerret kan bli så stort som du ønsker, og våre største lerret i dag er over 50 meter brede. Ønsker du lerret i en annen form eller størrelse, lager vi det på bestilling.

Se de ulike løsningene
Mulighetskonferansen

LED-skjermer

Våre LED-skjermer er moderne, lettvekts og plasseringsvennlige.

I et rom med mye dagslys, eller på utendørsarrangementer i sollys er en LED-skjerm helt perfekt. Fordi disse skjermene er svært lyssterke, vil du kunne se bilde på skjermene selv i direkte sollys, noe som er vanskelig å få til med lerret og projektor.

Les mer om led-skjermer

Bobby

Bobby, vår mobile LED-skjerm, tilbyr svært lyssterk og mobil skjerm med kort riggtid , og er en veldig kostnadseffektiv løsning for arrangementer med behov for å vise frem noe uansett vær.

Med totalvekt på under 3500 kg og en kompakt størrelse, kan vår mobile LED-skjerm “Bobby” trekkes av en kraftig personbil og enkelt manøvreres til riktig posisjon.

Se våre løsninger

TV-skjermer

Vi leverer et bredt utvalg av skjermer fra 24 til 98-tommers størrelse.

Våre plasseringsvennlige 55-, 75- og 98-tommers skjermer gir stor fleksibilitet i utfordrende lokaler, der ikke alle har like god sikt til hovedskjermen. Passer også perfekt til dekor og som informasjonsskjermer.

En 50-tommers skjerm liggende på scenen, gjør seg utmerket som påsynsmonitor eller nedtellingsur. Våre spesialdesignede scenebokser er diskrete og tilpasses enkelt til eksisterende scenedekor.

Les mer om mulighetene

Skreddersydde visuelle opplevelser

Kamerabilder, presentasjoner, anslagsvideoer og alt annet levende innhold tar seg best ut når størrelsen på flaten og dens plassering er riktig i forhold til størrelsen på lokalet og publikumsantallet. Våre medarbeidere gir deg gode råd om den mest effektive og hensiktsmessige løsningen til ditt arrangement.

Er ikke våre standardstørrelser optimale til ditt lokale, skreddersyr vi løsninger til deg.

Snakk med en rådgiver