Software som engasjerer

Slik gjør vi sendingene dine til interaktive kraftverk!

Det skal være enkelt for dine seere å følge med på streamen. Det er noe vi tar på største alvor og derfor har vi utviklet en, sikker, stabil, reklamefri og responsiv landingsside. Den designes til det enkelte prosjekt med relevant informasjon, logoer og dine farger, og er like enkel å bruke som hvilke som helst annen videospiller på internett.

Alt du trenger å gjøre er å distribuere adressen til landingssiden – vips så har du din egen TV-kanal. Du kan også embedde avspilleren i din egen webside.

interaktivlandingsside

Interaktiv landingsside

Interaktivitet løfter både opplevelsen og utbyttet for dine seere. Vi har løsninger for live-chat, avstemning og spørsmål til studio. Alt modereres og styres i en enkel portal.

Enkel Landingsside

Er det ønskelig med fullt fokus på innholdet er en enkel landingsside å anbefale. Den inneholder kun videospilleren og et felt med informasjon om sendingen.

enkel landingsside
Admin portal

Administratorportalen

Din side styres enkelt fra en portal. Her kan design og informasjon oppdateres og du har oversikt over hvor mange som følger med på streamen. Chat, innkommende spørsmål og avstemninger modereres og publiseres også herfra.

Sikkerhet

Har du behov for å sikre innholdet på siden har vi to ulike løsninger for innlogging – enten et felles passord for alle, eller med individuelle engangspassord som sendes ut som tekstmelding til registrerte brukere.

Sikkerhet
Seertall

Seertall

Når sendingen er over er det interessant å se hvor mange som fulgte med underveis. Vi sender deg en graf med antall seere gjennom hele sendingen. Vi kan også koble til din Google analytics-konto til landingssiden for å gi deg enda dypere analyser av dine seere.

Forsinkelse

Normalt har de fleste videostrømmer ca. 20 sekunder forsinkelse, og dette er i de aller fleste tilfeller ikke noe man tenker over. Ved noen produksjoner er det likevel nødvendig med en lavere forsinkelse (som ved en live-quiz), og det har vi naturligvis en løsning for. Med lav-latency streaming kan vi sende med ned til 3 sekunders forsinkelse. Ta kontakt med din rådgiver for å høre mer om dette.

delay

Ta neste steg

Er du klar for å gi dine seere den beste opplevelsen de kan få hjemmefra? Med en interaktiv landingsside gir vi deg muligheten til å knytte tettere bånd til dine seere på en sikker og responsiv måte, helt uten reklame eller tredjeparts involvering.  Ta kontakt med din rådgiver for mer informasjon.

Snakk med en rådgiver