Store flater som engasjerer

Lerret til alle behov

Utvalg av lerret

Vårt utvalg av rammelerret strekker seg fra standard 16:9-format på 266 x 150 cm til et imponerende superwide-lerret på 1500 x 500 cm. Vi tilbyr også andre lerretstyper på opp til 35 meters bredde, samt kvadratiske lerret. Hvis du trenger lerret i spesielle former eller størrelser, hvis du for eksempel vil fylle en hel idrettshall, lager vi det for deg på bestilling.

Mapping

La oss introdusere deg for mapping – en svært iøynefallende og engasjerende måte å presentere ditt budskap på. Vi kan transformere enhver flate til en levende skjerm, enten det er en ballong, en ballkjole, en seilbåt eller en bygningsfasade. Gjør kjedelige konferanserom om til levende horisonter med denne kostnadseffektive løsningen som garantert vil skape en «wow»-effekt.

stills

Ta neste steg

Ved å velge riktig kombinasjon av projektor og lerret, sikrer du at ditt budskap blir synlig for alle. Ta kontakt med våre erfarne rådgivere i dag for å finne den perfekte løsningen for ditt neste arrangement. Gjør ditt arrangement minneverdig med den riktige visuelle opplevelsen!

Snakk med en rådgiver