Flerkamera

Flere kameraer gjør produksjonen mer levende og bringer seerne nærmere det du skal formidle.

Med over 10 års erfaring som partner til både event og TV-bransjen, er vi en av landets ledende aktører på flerkameraproduksjon. Gode ideer blir til treffende produksjoner ved hjelp av våre erfarne rådgivere, enten det er til livesending eller opptak.

Se de ulike løsningene
stills

Innholdsproduksjon

Gjør din historie levende med Trippel-M

Hos Trippel-M forstår vi at hvert budskap er unikt og fortjener en tilsvarende unik tilnærming. Vår dedikasjon til kvalitetsinnholdsproduksjon sikrer at ditt budskap ikke bare blir fortalt, men blir levendegjort på en måte som engasjerer og imponerer ditt publikum. Kontakt oss i dag for å bringe din historie til liv gjennom levende bilder.

Les mer om innholdsproduksjon

Streaming

Streaming betyr enkelt og greit å distribuere lyd og bilde over internett.

Vi tilbyr mange ulike typer streaming og vi hjelper deg gjerne med å finne den løsningen som passer best for din sending. Det kan være alt fra store internasjonale konferanser til interne møter på arbeidsplassen.

LES OM STREAMING

Studio

Produksjon av innhold for bedriftskommunikasjon og underholdning. Levert med høy kvalitet og sikker distribusjon.

Med tre forskjellige studiostørrelser og flere tilleggstjenester skreddersyr vi en løsning som passer for akkurat din sending. Våre teknikere er klare til å hjelpe deg, enten det er en kort informasjonsvideo, en større pressekonferanse, kvartalsrapport eller stor direktesending.
Nå kan innhold formidles og engasjement skapes på en kostnadseffektiv og bærekraftig måte.

Vi kan også hjelpe deg med innhold til sendingene dine, som for eksempel presentasjonsdesign, produksjon av filmer, imponerende grafikk og interaksjon med publikum. Vi finner alltid en god løsning sammen!

Utforsk Oslo Streamingsenter

Opptak

Skal du ha kontroll på alle elementer som streames, så anbefaler vi å gjøre et opptak som sendes på et senere tidspunkt.

Fordelen med å gjøre ting som et opptak, er muligheten til å klippe, redigere, legge til mer avansert grafikk eller ta ut hele segmenter av en sending. Under innspilling har du da større fleksibilitet når det kommer til lokasjoner og tidspunkt for opptak. I etterkant klippes opptakene sømløst sammen til én sending.

Les mer om opptak

Skreddersydde visuelle opplevelser

Vi hos Trippel-M inviterer deg til å ta kontakt med våre erfarne rådgivere for å utforske hvordan vi kan transformere din visjon til virkelighet.

Snakk med en rådgiver

Andre tjenester