Streaming

Hvordan kan jeg sende en stream? En omfattende guide for trygg og effektiv digital utbredelse

Introduksjon til streaming

I dagens digitale tidsalder har streaming utviklet seg til et uvurderlig verktøy for bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å nå ut til et bredere publikum. Fra live sendinger av arrangementer til webinars og virtuelle møter, tilbyr streaming en miljøvennlig og kostnadseffektiv løsning. Men med et så stort utvalg av plattformer og tekniske aspekter, kan det være utfordrende å vite hvor man skal begynne. Denne artikkelen gir deg innsikt i hvordan du kan sende din stream på en måte som garanterer stabilitet og bred rekkevidde.

Hva er streaming?

Før vi dykker inn i hvordan og hvor du kan streame, la oss forstå hva streaming egentlig er. Streaming er prosessen med å overføre data – typisk video og audio – over internett i sanntid. Dette miljøvennlige verktøyet har revolusjonert måten vi deler og mottar informasjon, og tilbyr en digital erstatning for mange fysiske aktiviteter.

Sikker og stabil streaming: vår ekspertise

Vår ekspertise ligger i å tilby en sømløs streamingopplevelse. Vi sørger for at alle sendinger vi produserer overvåkes nøye av vår egen sendekontroll. Dette sikrer at signalene er stabile og når sin ønskede destinasjon uten avbrudd. Vår tilnærming garanterer ikke bare kvalitet, men også sikkerhet i din digitale kommunikasjon.
I en verden hvor digital tilstedeværelse er mer kritisk enn noensinne, er streaming et kraftfullt verktøy for å forsterke din stemme og utvide ditt rekkevidde. Enten du er en bedrift som ser etter å engasjere med kunder, eller en enkeltperson som ønsker å dele din lidenskap, tilbyr vi løsningene og ekspertisen for å gjøre din streamingopplevelse både problemfri og minneverdig.

Sende på landingsside

Vi inkluderer alltid i prisen at du som kunde kan bruke vår plattform, den er trygg og enkel i bruk. Sidene er kompatible med både PC, Mac og mobil.

Facebook, YouTube, LinkedIn

Sosiale medier er svært tilgjengelig og en kan enkelt nå ut til veldig mange, vi sørger for at du når ut til både eksisterende og nye følgere.

Sende til egne sider

Noen arrangementer har egne nettsider og for en sømløs brukeropplevelse kan det være en god løsning at streamen også er å finne på nettsiden - det fikser vi!

Sende til mediehus

For de store begivenhetene som skal være tilgjengelig for mediehusene har vi kompetanse og løsninger av topp kvalitet som sikrer signalet helt frem.

Uansett hvilke løsning som benyttes vil du som kunde alltid sitte på rettighetene til innholdet og mottar en fil med opptakene, helt kostnadsfritt - det skulle bare mangle!
Vi har strømlinjeformet våre produksjonsrutiner gjennom hundrevis av prosjekter, og vi strekker oss langt i å finne løsninger som er nødvendige for å imøtekomme dine behov.

Studiotrening, kommunikasjon og formidling

Forbedre presentasjonsevner med studiotrening: Lær fra ekspert Maiken Ostermann

Føler du deg usikker foran et publikum? Mange opplever nervøsitet og usikkerhet når de skal holde en presentasjon eller tale foran en gruppe. Dette er helt normalt, men med riktig trening og veiledning, kan du forvandle denne frykten til selvsikkerhet og styrke. Vår studiotrening i kommunikasjon og formidling er designet for å hjelpe deg med å prestere bedre, både foran kamera og i levende samlinger.

Møt vår ekspert, Maiken Ostermann

Vi er stolte over å samarbeide med Maiken Ostermann, en anerkjent skuespiller og relasjonsterapeut, som har spesialisert seg innen presentasjonsteknikk og formidling siden 2005. Maikens bakgrunn og ekspertise gir deg unik innsikt og praktiske ferdigheter for å forbedre din evne til å kommunisere effektivt.

Hva tilbyr vi?

Våre studiotreninger er mer enn bare teori. Du vil få praktisk trening og personlig tilbakemelding for å finjustere dine presentasjonsevner. Enten det gjelder å forbedre kroppsspråket, stemmebruk, eller å lære hvordan man engasjerer og holder på publikums oppmerksomhet, har vi verktøyene og teknikkene som vil gjøre deg til en bedre formidler. Vi forstår viktigheten av god kommunikasjon, enten det er i et profesjonelt miljø, sosiale sammenhenger eller under medieopptredener. Vår tilnærming er personlig og tilpasset dine behov, slik at du kan utvikle en autentisk og overbevisende formidlingsstil.

Klar for å ta skrittet videre?

Ikke la frykten for offentlige opptredener holde deg tilbake. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å utvikle dine presentasjonsevner og opptre som en ekte profesjonell. Med Maiken Ostermann og vårt team ved din side, er du ett skritt nærmere å mestre kunsten å kommunisere med selvtillit og overbevisning.

Vi tilbyr følgende pakker


Den effektive pakken
1 time studiotrening

8.000,-
eks mva

Praktisk trening i studio for 1-2 personer. Forberedelse og samtale på telefon i forkant. Oppsummerende mail i etterkant med tips og huskeliste.

Den grundige pakken
6 timer studiotrening

15.000,-
eks mva

Praktisk trening i studio for 2-5 personer. Forberedelse og samtale på telefon i forkant. Oppsummerende mail i etterkant med tips og huskeliste.

Den skreddersydde pakken
Så lenge du vil

Etter avtale

Vi blir med tidlig i planleggingsfasen og jobber med både presentasjonsteknikk og innhold, slik kan dere løfte kvaliteten på produksjonen deres betraktelig.

Snakk med oss om studiotrening

Landingssider

Hvor og hvordan kan ditt publikum se streamen?

Det er helt avgjørende at det er enkelt for dine seere å følge med på streamen på en sikker og stabil måte. Dette har vi tatt på største alvor og selv utviklet en plattform for dette. Landingssiden designes til det enkelte prosjekt med relevant informasjon og er like enkel å bruke som hvilke som helst videospiller på internett.

Alt du trenger å gjøre er å distribuere nettadressen til landingsside - vips så har du din egen TV-kanal.

 

Interaktiv landingsside

Interaktivitet løfter både opplevelsen og utbytte for dine seere. Vi har løsninger for live-chat, avstemming og spørsmål til studio. Alt modereres og styres i en enkel portal.

Enkel Landingsside

Er det ønskelig med fullt fokus på innholdet er en enkel landingsside å anbefale. Den har da kun videospilleren og et felt for informasjon om sendingen.

Administrator

Din side styres enkelt fra en portal. Her kan design og informasjon oppdateres og du har oversikt over hvor mange som følger med på streamen. Chat, innkommende spørsmål og avstemminger moderes og publiseres også herfra.

Sikkerhet

Har du behov for å sikre innholdet på siden kan vi løse dette på to praktiske og enkle måter. Enten med et passord eller med to-faktor innlogging med en kode som sendes ut som tekstmelding.

Seertall

Når sendingen er over er det interresant å se hvor mange som fulgte med underveis. Vi sender deg en graf med antall seere gjennom hele sendingen.

Forsinkelse

Normalt har de fleste videostrømmer ca. 20 sekunder forsinkelse, og dette er i de aller fleste tilfeller ikke noe man tenker over. Ved noen produksjoner er det likevel nødvendig med en lavere forsinkelse (som ved en live-quiz), og det har vi naturligvis en løsning for. Vi kan sende ut til landingsside med kun 3 sekunder forsinkelse.


Grafikk

De viktige detaljene

Alle TV-sendinger har et eget grafisk uttrykk, uavhengig av om de er produsert som underholdning eller nyheter. Det gir karakter til sendingen, den fremstår profesjonell og skaper gjenkjenning. Det er enklere å nå ut med et budskap når mottaker har tillit til avsender.

Grafisk innholdsproduksjon er et enkelt grep som løfter sendingen til et profesjonelt nivå. Det kan skaleres fra enkle grafiske elementer til en totalpakke som kan brukes ved flere sendinger. Vi bistår med god rådgiving for hva som skal produseres, og hjelper dere med utviklingen av grafiske elementer.

Her forklarer vi de vanligste formene for grafikk, vil du ha mer informasjon kan du gjerne ta kontakt med våre rådgivere for en uforpliktende samtale om muligheter.

Bakgrunner

Med øyne for detaljer lager vi for eksempel bakgrunner med bedriftens logo, fonter og fargepalett, i riktig format og oppløsning. Vi har meget god erfaring i å produsere bakgrunner som er visuelt gode, og som ikke forstyrrer budskapet, men tvert i mot løfter innhold og personen som formidler det.

Presentasjonsdesign

Ved behov kan vi verdiøke powerpoint-presentasjoner. Vi leser korrektur, sjekker animasjoner og kommer med innspill til oppsett av tekst og bruk av bilder og grafikk. Vi sørger også for at alle sidene i presentasjonen har et gjennomgående likt uttrykk, og kan gjerne bistå med å “rydde” i tekst slik at budskapet fremstår tydelig.

Supringer

Supring brukes som introduksjon til personen som snakker. Vises normalt ved første nærbilde, og gir informasjon om personen som deltar i sendingen. En supring inneholder gjerne navn på deltaker, stillingsbeskrivelse og bedriftsnavn.

Plakater

Plakater er den enkleste formen for grafikk, de kan brukes både før, under og etter sendingen. Plakaten kan for eksempel gi seerne nyttig informasjon om sendestart, nye tema, pause eller instruksjoner for interaktive løsninger.


Snakk foran led i studio

Idé- og Konseptutvikling

Våre erfarne rådgivere bistår med idé- og konseptutvikling, og jobber strategisk som sparringspartnere på kort og lang sikt.

Konstruktiv kreativitet og samarbeid: nøkkelen til suksessfulle digitale sendinger

I en tid hvor digital kommunikasjon er mer essensielt enn noen gang, står vi klare til å være din komplette partner for alle typer digitale sendinger. Vårt team, bestående av erfarne og nyskapende fagfolk, er dedikert til å skape sendinger som ikke bare når, men overgår dine forventninger. Enten du har lang erfaring med digitale produksjoner eller prøver deg for første gang, er vårt mål å støtte deg i hvert trinn av produksjonen.

Konstruktiv kreativitet og innsikt

Vår tilnærming til produksjonen er basert på konstruktiv kreativitet og dyptgående innsikt. Vi forstår viktigheten av en klar målsetting og hvordan denne kan realiseres gjennom kreativ tenkning og innovative løsninger. Vårt team jobber tett med deg for å forstå din visjon og mål, slik at vi kan transformere ideene dine til virkelighet.

Skreddersydde løsninger for alle typer sendinger

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for en rekke arrangementer, inkludert, men ikke begrenset til, frokostmøter, kurs, talkshow, og mer. Våre tjenester strekker seg fra idé- og konseptutvikling til full produksjon av innhold. Vi legger stor vekt på å velge det formatet som best passer ditt prosjekt, slik at ditt budskap blir formidlet på den mest effektive måten.

Samarbeid og støtte i alle produksjonsledd

Som din partner i digitale sendinger, involverer vi oss i alle ledd av produksjonsprosessen. Vårt team er ikke bare teknikere og kreatører; vi er dine sparringspartnere, klare til å gi råd og støtte gjennom hele prosjektet. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og vi tilpasser vår involvering basert på dine spesifikke behov og ønsker.

Rådgivning og produksjon av innhold

For å sikre at din digitale sending blir vellykket, tilbyr vi rådgivningstjenester for å hjelpe deg med å finne det mest egnede formatet for din produksjon. Vår ekspertise strekker seg fra tekniske aspekter av produksjon til utvikling av engasjerende og relevant innhold. Vi er her for å hjelpe deg med å lage innhold som engasjerer og resonnerer med ditt publikum.