Oslo Streamingsenter åpnet dørene samtidig som Norge stengte ned i mars 2020. Da pandemien gjorde det umulig å samles til møter, konferanser og eventer ble digitale livesendinger og streaming løsningen. Behovet for et profesjonelt drop-in-studio har også vist seg å være til stede etter pandemien og Oslo Streamingsenter holder fortsatt dørene oppe, så alle med et kommunikasjonsbehov enkelt kan formidle sitt budskap ut til publikum.

Fra våre spesialdesignede studioer i Oslo Spektrum kan du nå ut til kollegaer, ansatte, kunder og samarbeidspartnere over hele verden med budskapet ditt. Vi tilrettelegger for enveis, toveis og «multiveis»-kommunikasjon, alt sammen i imponerende TV-kvalitet.

Vi er ikke bare opptatt av resultatet og kvaliteten på selve sendingen, men også kvaliteten på oppfølgingen og kundeopplevelsen. Vi har stålkontroll på alle deler av kundereisen, noe som gjør at våre kunder senker skuldrene og kan på fokusere på innhold og formidling.
Vi er alltid oppdatert på ny teknologi og dyrker en «ja, selvfølgelig!» mentalitet hos våre medarbeidere. Dette gjør at vi kan gjøre gode idéer enda bedre og skape sendinger som virkelig imponerer.

Digitale eventer og livesendinger er kommet for å bli.

Sammenlignet med å fly inn titalls eller hundretalls deltakere til et fysisk event, er studiostreaming den moderne, kostnadseffektive og miljøvennlige måten å formidle innhold og skape engasjement.
Vi gjør det lett å lykkes med digital formidling til beste for kunden og miljøet.