Visningsflater
Alle flater det kan vises levende bilder på, kaller vi visningsflater. Det kan være lerret, skjermer, plater, fasader, ballonger, kjoler, kort sagt hva som helst. Hvilken teknikk vi bruker kommer alltid an på hvilken flate vi skal jobbe med.

Store flater

Store forsamlinger krever store visningflater. Skal ditt budskap nå ut, selv til deltakeren på bakerste rad, er det viktig med visningsflater som er store nok.

Kamerabilder, presentasjoner, anslagsvideoer og alt annet levende innhold tar seg best ut når størrelsen på flaten og dens plassering er riktig i forhold til størrelsen på lokalet og publikumsantallet. Våre medarbeidere gir deg gode råd om den mest effektive og hensiktsmessige løsningen til ditt arrangement.

Er ikke våre standardstørrelser optimale til ditt lokale, skreddersyr vi løsninger til deg.

OBOS 90

Små flater

Vi leverer et bredt utvalg av skjermer fra iPad mini til 75-tommers størrelse.

Våre plasseringsvennlige 55-, og 75-tommers skjermer gir stor fleksibilitet i utfordrende lokaler, der ikke alle har like god sikt til hovedskjermen. Perfekt til dekor og som informasjonsskjermer.

En 46-tommers skjerm liggende på scenen, gjør seg utmerket som påsynsmonitor eller nedtellingsur. Våre spesialdesignede scenebokser er diskrete og tilpasses enkelt til eksisterende scenedekor.

Visningsflate 75

Bobby

Med totalvekt på under 3500 kg og en kompakt
størrelse, kan vår mobile LED-skjerm, Bobby trekkes av en kraftig personbil og enkelt manøvreres til riktig posisjon. Skjermen kan også roteres inntil 360 grader, slik at du får skjermen i akkurat den vinkelen du ønsker, uavhengig av hengerens posisjon.

I Bobby sitter det en 16 kvm Absen XD6, 6,67mm LED-skjerm,
en svært lyssterk skjerm på 6000 nit. Den kan brukes i temperaturer ned til minus 20 og opp til 50 plussgrader, noe som gjør den svært godt egnet til norske forhold. Bobby er også utstyrt med aggregat slik at han kan operere uten å være tilkoblet landstrøm.

Bobby har et fullt utstyrt kontrollrom. Dette er satt opp med en 5-kanals bildemikser, en 32-kanals lydmikser og to avviklingsmaskiner. Bobby er prekablet for fire kamerakjeder, men det kan utvides etter behov. En perfekt flate for ditt utendørsarrangement.

bobby-kopi

Projeksjon

Lerret

Vårt standardsortiment av rammelerret spenner fra 16:9-lerret på 266 x 150 cm til superwidelerret på 1500x500 cm. I tillegg har vi det vi kaller superduperwide-lerreter på opptil 1700x360 cm og kvadratiske lerret. Ønsker du lerret i en annen form eller størrelse, lager vi det på bestilling. Alle lerreter kan leveres med perforert lerretsduk, slik at de kan henge foran PA-anlegg uten å forringe lyden i særlig grad.

Mapping

Den morsomste  flaten vi vet om er din  flate. Det kan være en ballong, en ballkjole, en seilbåt eller en bygningsfasade. Kjedelige konferanserom gjøres om til levende horisonter. En svært kostnadseffektiv løsning, som gir stor wow-effekt.

LCD-skjermer

Vi lever et bredt utvalg av skjermer fra 22 til 75 tommer. En plasseringsvennlig 55-, eller 75-tommers skjerm gir stor  fleksibilitet i utfordrende lokaler, der ikke alle har god sikt til hovedvisningen. De fungerer også utmerket til dekor eller som informasjonsskjermer.

LED

Vår portable led-skjerm, «Bobby», er en kostnadseffektiv, plasseringsvennlig og tidsbesparende løsning for utendørsproduksjoner. Med innebygget kontrollrom for kameraproduksjon, kan vi ha skjerm og full kameraproduksjon operativt i løpet av svært kort tid.

Glux Batn6

Vår nye Glux 6,9mm-skjerm er på grunn av sin lave vekt, (kun 10 kg/kvm) en perfekt skjerm til backdrop og dekor, men har også lav nok pikseltetthet til at den og gir et pent kamerabilde som sideskjermer. At den også har en åpen struktur gjør at den er mer motstandsdyktig mot vindkast enn andre typer skjermer på markedet. Den har også en del kreative biter som trekanter og kvadrater og kan også monteres i hjørner fra 90 til 180 graders vinkel.


Spesifikasjoner

Vekt per KVM: 10 KG
Pixel pitch: 6,94 mm
Lysstyrke i NIT: 5000
IP grad: 65
Watt per KVM (maks): 540
Watt per KVM (snitt): 270
Gjennomsiktighet: 35 %
Arbeidstemperatur: -25 - + 60

Risikokonferansen 2018
Findings
Oslo Business Forum Barack Obama
Oslo Business Forum