Kameraproduksjon

En flerkameraproduksjon løfter ditt arrangement og bringer tilskuerne nærmere det som skjer på scenen. Flere kameraer gir flere muligheter til å skape et levende og dynamisk uttrykk.

Kameraproduksjon

Skal du ha en profesjonell kameradekning av ditt arrangement, er våre systemkameraer et opplagt valg.

Flere kameraer skaper et mer levende innhold og holder interessen oppe. En kamerakran gir følelsen av fart og dynamikk i bildet, i tillegg til at den får frem wow-effekten. Med våre profesjonelle fotografer, kreative produsenter og stødig kamerakontroll, sørger vi for at at produksjonen skinner.

Noen ganger er det ikke plass til et stort kamera og en fotograf. Et remotekamera er en svært plasseringsvennlig løsning, og gir bilder man ikke trodde var mulig. Kameraene styres fra teknisk posisjon og er svært fleksible. Perfekt som scenekamera eller til sportsarrangementer, der plassering av vanlige kamera med fotograf er forstyrrende eller umulig.

Våre kamerapakker

ROSS

Ross er et av de kraftigste rack-løsningene i det skandinaviske markedet i dag. Enheten er svært kompakt og gir deg nok fleksibilitet til både små og store produksjoner.

I standardkonfigurasjonen innholder racket en komplett firekameraløsning med en stor bildemikser, lydmikser, kk, og monitoring. Skulle du ha behov for mer, er racket klargjort for åtte kameraer med tally og kommunikasjon, to slow-maskiner (EVS) og et stort antall mac-er eller pc-er.

En av hovedfordelene med vårt OB-rack er at det er svært plasseringsvennlig og forholdsvis lett å transportere. Her er det ikke nødvendig å booke parkeringsplass til en OB-buss. Vårt OB-rack går lett inn gjennom vanlige dører og har vært satt opp til produksjoner midt i skiløyper, på loftet i et lite teater, eller spredt litt rundt i ei lita hytte. Felles for disse lokalitetene er at du ikke hadde fått plass til en OB-buss, og ville ha brukt lang tid til å bygge en spesialløsning. Vårt OB-rack kan løftes og bæres nesten over alt og er operativt på svært kort tid.

 

Chandler

Vårt OB-Rack, Chandler, er en kompakt og plasseringseffektiv rack-enhet med 32-kanals lyd, plass opp til åtte kameraer, med GreenGo kommunikasjon og tally til alle.

I standardkonfigurasjonen innholder racket en komplett flerkameraløsning med en bildemikser, lydmikser, kk, og monitoring. Skulle du ha behov for mer, er racket klargjort for opptil åtte kameraer med tally og kommunikasjon.

En av hovedfordelene med vårt OB-rack er at det er svært plasseringsvennlig og forholdsvis lett å transportere. Her er det ikke nødvendig å booke parkeringsplass til en OB-buss. Vårt OB-rack går lett inn gjennom vanlige dører og har vært satt opp til produksjoner midt i skiløyper, på loftet i et lite teater, eller spredt litt rundt i ei lita hytte. Felles for disse lokalitetene er at du ikke hadde fått plass til en OB-buss, og ville ha brukt lang tid til å bygge en spesialløsning. Våre OB-rack kan løftes og bæres nesten over alt og er operativt på svært kort tid.

 

Apollo

Vår trekamerapakke for streaming er en alt-i-ett-løsning for kvalitetsdekning av små og mellomstore arrangementer som pressekonferanser, kvartalsrapporter, paneldebatter og lignende.

Med kompakte kameraer og en bildemikser med opptil ti innganger, er vi sikret en svært kostnadseffektiv løsning av høy kvalitet som lett kan skaleres opp om behovet er til stede. I tillegg til selve kameraproduksjonen, tilbyr vi egen lydpakke med trådløse mygger og håndholdte mikrofoner.

Kontakt oss