Reporter

Opptak

Alt trenger ikke være direktesendt

Opptak

Alt trenger ikke være direktesendt

Skal du ha kontroll på alle elementer i produksjonen, anbefaler vi å gjøre et opptak som sendes på et senere tidspunkt.

Fordelen med å opptak er muligheten til å klippe, redigere, legge til mer avansert grafikk eller ta ut hele segmenter av en sending. Under innspilling har du da større fleksibilitet når det kommer til lokasjoner og tidspunkt for opptak. I etterkant klippes opptakene sømløst sammen til én sending.

Våre rådgivere hjelper deg gjerne med å finne den mest hensiktsmessige måten for ditt arrangement. En flerkameraproduksjon vil gi seerne en dynamisk og levende opplevelse dersom du har flere elementer i fokus på samme tid.

Ønsker du at sendingen skal fremstå som en liveproduksjon, men ikke har mulighet til gjøre innspilling på det aktuelle tidspunktet for sending? Da kan vi produsere "live on tape". Her vil våre innholdsprodusenter, bistå dersom du har du behov for et spesielt uttrykk på sendingen din.

Trippel-M kan tilby opptak i studio sentralt i Oslo, og har du behov for dekor eller skjermløsninger kan våre visningsflater være aktuelle.  For fremvisninger av presentasjoner "live on tape",  stiller vi med en av våre dyktige AV-teknikere som sikrer trygg og sømløs presentasjon.

Hvilken løsning passer din sending?

Ta kontakt med en av våre rådgivere i dag, så hjelper vi deg trygt i havn på å finne den beste løsningen for deg.