Voter

Systemet Voter er et digitalt møtesystem for avstemming som i dag brukes av offentlige instanser, private organisasjoner og politiske partier.

Digital møtevirksomhet skal være inkluderende og tilpasset brukerne, og ikke gå på bekostning av demokratiet. Interaksjonsverktøyet er bygget for å ivareta demokratiske spilleregler i en digital hverdag.

Les mer om voter
stills
KI-generert bilde av en landingsside

Interaktiv landingsside

Plattformen vår er en trygg og reklamefri livekanal skreddersydd for streaming, som også sørger for sikker arkivering av dine videoer eller visning “on demand” etter sending.

Plattformen har også gode verktøy for interaktivitet mellom deg og seerne, samt mulighet for å hente ut data og statistikk. Du velger selv hvilket innhold som skal være i fokus og sidens design skreddersys til å matche din grafiske profil.

Les mer om landingssider

Responder

Systemet Responder tar diskusjonen på konferanser og møter til et nytt nivå.

Responder er et iPad-basert responssystem for møter, organisasjonssamlinger, ledelseskonferanser og andre sammenkomster der kjapp overlevering og lagring av informasjon er vesentlig.

les mer om responder
stills
stills

RFID-system

Med Registrer har du kontroll på hvor dine gjester befinner seg, hvor mye de kan handle for i baren, eller hvem og hvor mange som er tilstede når viktige beslutninger skal tas.

Systemer kan spesialtilpasses og spesialdesignes til ditt arrangement, der alt fra bånd og brikker, til skjermer og registrerings-iPads er tilpasset deres grafiske profil.

les mer om registrer

Skreddersydde visuelle opplevelser

Vi inviterer deg til å ta kontakt med våre eksperter for å utforske hvordan våre interaksjonsverktøy kan oppgradere og forenkle dine møter og voteringer.

Snakk med en rådgiver