Alle flater det kan vises levende bilder på, kaller vi

Visningsflater

Visningsflater er skjermer og lerret som viser frem innholdet ditt. Våre eksperter rådgir deg på hvilken visningsflate som passer best for ditt behov, enten du trenger projektor og lerret for å underholde store forsamlinger, du ønsker lyskraftige LED-skjermer for å få budskapet frem i strålende sol, eller du trenger infoskjermer til ditt arrangement. Vi finner den mest optimale visningsflaten for deg.

Projektor og lerret

Store forsamlinger krever store visningflater. Skal ditt budskap nå ut, selv til deltakeren på bakerste rad, er det viktig med visningsflater som er store nok.

Vårt standardsortiment av lerret spenner fra 16:9-lerret på 266 x 150 cm til superwidelerret på 1500x500 cm. I tillegg har vi det vi kaller superduperwide-lerreter på opptil 1700x360 cm og kvadratiske lerret. Et lerret kan bli så stort som du ønsker, og våre største lerret i dag er over 50 meter brede. Ønsker du lerret i en annen form eller størrelse, lager vi det på bestilling.

Se våre løsninger

OBOS 90

LED-skjermer

En LED-skjerm består av mange små lamper - små lydioder tett i tett som gjør det mulig å vise video.

En LED-skjerm er spesielt god å ha i rom med mye lysinnslipp, eller på utendørsarrangementer. Fordi disse skjermene er svært lyskraftige, vil du kunne se bilde på skjermene selv i sollys. Dette er ikke mulig med f.eks projektor og lerret.

Les mer om mulighetene

Findings (1)

Bobby

Bobby, vår mobile LED-skjerm, tilbyr svært lyssterk og mobil skjerm med kort riggtid , og er en veldig kostnadseffektiv løsning for arrangementer med behov for å vise frem noe uansett vær.

Med totalvekt på under 3500 kg og en kompakt størrelse, kan vår mobile LED-skjerm “Bobby” trekkes av en kraftig personbil og enkelt manøvreres til riktig posisjon. 

Kontakt oss for mer informasjon

bobby-kopi

TV-skjermer

Vi leverer et bredt utvalg av skjermer fra iPad mini til 75-tommers størrelse.

Våre plasseringsvennlige 55-, og 75-tommers skjermer gir stor fleksibilitet i utfordrende lokaler, der ikke alle har like god sikt til hovedskjermen. Perfekt til dekor og som informasjonsskjermer.

En 46-tommers skjerm liggende på scenen, gjør seg utmerket som påsynsmonitor eller nedtellingsur. Våre spesialdesignede scenebokser er diskrete og tilpasses enkelt til eksisterende scenedekor.

Les mer om mulighetene

Findings (1)
 

Kamerabilder, presentasjoner, anslagsvideoer og alt annet levende innhold tar seg best ut når størrelsen på flaten og dens plassering er riktig i forhold til størrelsen på lokalet og publikumsantallet. Våre medarbeidere gir deg gode råd om den mest effektive og hensiktsmessige løsningen til ditt arrangement.

Er ikke våre standardstørrelser optimale til ditt lokale, skreddersyr vi løsninger til deg.

 

Kontakt en rådgiver