Videoproduksjon

Video er overalt. Enten du ser det på telefonen, datamaskinen, en TV eller på store flater på arrangement. Trippel-M kan tilbyr et bredt spekter av videotjenester; både flerkameraproduksjon, enkameraproduksjon, content for digitale flater og streaming. Vi har også to black-box studioer i våre lokaler for skreddersydde studioproduksjoner.

 

Flerkamera

Flere kameraer løfter produksjonen din og bringer seerne nærmere det du skal formidle. 

Med over 10 års erfaring som leverandør til både event og TV-bransjen, er vi en av landets ledende aktører på flerkameraproduksjon. Vi leverer både fotografer, teknikere og kamerateknikk til både små og store produksjoner, enten det er live eller opptak.

Se de ulike løsningene

20210828_FHO_VG lista_0096

Streaming

Streaming betyr enkelt og greit å distribuere lyd og bilde over internett. 

Vi tilbyr mange ulike typer streaming og vi hjelper deg gjerne med å finne den løsningen som passer best for din sending. Det kan være alt fra store internasjonale konferanser til interne møter på arbeidsplassen.

Få et tilbud

IMG_0251

Studio

Trippel-M Studio er et tomt black-box studio hvor vi kan skreddersy det uttrykket du ønsker deg.

Studioet er plassert i våre egne lokaler i Gamlebyen i Oslo, og med innkjøring rett fra gatenivå kan vi ta inn f. eks biler, båter eller store scenografier i studioet. Sammen med våre erfarne teknikere og prosjektledere kan du føle deg trygg på at ditt budskap vil bli fremført på best mulig måte.  

Les mer om vårt studio

DSC09811 (1)

Content

Innholdsproduksjon til dine flater, enten det er i forbindelse med et livearrangement, en redaksjonell sending eller reklame og markedsføring.

Som innholdsprodusent er vi en kreativ sparringspartner for våre kunder, for å sammen formidle de beste historiene på video. Vi leverer innholdsutvikling og idé, foto (stills og video), klipp, grade, grafikk, lyd, teksting, samt mye mer.

Les mer om dine muligheter


 

DSC00947

Opptak

Skal du ha kontroll på alle elementer som streames, så anbefaler vi å gjøre et opptak som sendes på et senere tidspunkt. 

Fordelen med å gjøre ting som et opptak, er muligheten til å klippe, redigere, legge til mer avansert grafikk eller ta ut hele segmenter av en sending. Under innspilling har du da større fleksibilitet når det kommer til lokasjoner og tidspunkt for opptak. I etterkant klippes opptakene sømløst sammen til én sending.

Les mer om opptak

DSC02369