Skjermer

Kamerabilder, presentasjoner, anslagsvideoer og alt annet levende innhold tar seg best ut når størrelsen på flaten og dens plassering er riktig i forhold til størrelsen på lokalet og publikumsantallet. Våre rådgivere gir deg gode råd om den mest effektive og hensiktsmessige løsningen til ditt arrangement.

Kontakt en rådgiver


Skjermer

Kamerabilder, presentasjoner, anslagsvideoer og alt annet levende innhold tar seg best ut når størrelsen på flaten og dens plassering er riktig i forhold til størrelsen på lokalet og publikumsantallet. 

Våre rådgivere gir deg gode råd om den mest effektive og hensiktsmessige løsningen til ditt arrangement.

Kontakt en rådgiver

Små skjermer

Vi leverer et bredt utvalg av små skjermer, fra 7 til 28 tommer. De passer til påsynsmonitorer, pc-skjermer, scenemonitorer, nedtellingsklokke, eller som dekorative elementer i et scenedesign.

iPad skjermer landsmøte

Store skjermer

Våre plasseringsvennlige 55-, og 75-tommers skjermer gir stor fleksibilitet i utfordrende lokaler, der ikke alle har like god sikt til hovedskjermen. Perfekt til dekor og som informasjonsskjermer.

Våre 98-tommers skjermer kommer med egen kasse med innebygget heisemekanisme, som gjør riggingen til en lek. Perfekt til presentasjonsskjerm eller til støtteskjermer i små til middels møter.

En 50-tommers skjerm liggende på scenen, gjør seg utmerket som påsynsmonitor eller nedtellingsur. Våre spesialdesignede scenebokser er diskrete og tilpasses enkelt til eksisterende scenedekor.

Er ikke våre standardstørrelser optimale til ditt lokale, skreddersyr vi løsninger til deg. Vår 2,6 mm LED-skjerm bygges opp i moduler på 50x50 cm og kan bygges i alle størrelser, fra 250x150 cm og oppover til opptil 10 meters høyde.

Skjermer Visningsflate