Interaktiv landingsside

La deltakerne på ditt digitale arrangement ta større del av opplevelsen!

Vår interaktive landingside for streaminger inneholder mulighet for chat, avstemninger eller valg, innsending av spørsmål, og et enkelt dokumentsenter – en komplett løsning for å skape interaksjon med dine seere. 

Med sikker innlogging og oversikt over innloggede deltakere, gir det deg faktisk muligheten til å gjennomføre et styremøte, årsmøte eller til og med landsmøte digitalt.  Administratorsiden gir deg full oversikt antall seere eller innloggede deltakere, mulighet til å moderere både chat og innsendte spørsmål, samt enkelt opprette og sende ut spørsmål pluss en lang rekke andre opsjoner. Ta kontakt for mer informasjon.

Innlogging og sikkerhet

Om du skal gjennomføre en sending som kun skal være tilgjengelig for en begrenset gruppe mennesker anbefaler vi vår totrinns SMS-innlogging. Forhåndsinnmeldte deltakere logger seg inn ved å skrive inn sitt telefonnummer og får tilsendt et unikt passord på sms. Administratoren har full oversikt over hvem som er innlogget til enhver tid og har muligheten til å fjerne deltakere ved f.eks. dårlig oppførsel i chaten. De vil da automatisk bli utlogget fra siden.

Åpen side

Ønsker man at alle skal kunne se sendingen så lenge de har adressen så bruker man åpen side, det som er viktig å merke seg er at de vil få spørsmål om hva de heter for bruk i chat og innsending av spørsmål.

Enkelt passord

Den enkleste formen for sikkerhet er enkelt passord, det er et passord som man setter og man lett kan dele sammen med adressen til sendingen. Det er viktig å merke seg er at de vil få spørsmål om hva de heter for bruk i chat og innsending av spørsmål.

Votering

Gjennomfører du en generalforsamling og trenger å gjøre avstemninger på hvem som skal sitte i styret eller lignende er votering kombinert med sikker pålogging en veldig god løsning. Enkelt og brukervennlig kan man få inn voteringen samtidig som man kan følge med på hvor mange som har votert. Det kan også brukes til mer festlige aktiviteter som å ta temperaturen på seerne, høre hva de skal spise til middag etc. Dette er en fin måte å flytte seeren mer mot en deltaker. Les mer om Voter her

Chat

Har du en interaktiv landingsside så kan vi aktivere et chatfelt som kommer opp på landingssiden hvor seerne ser på sendingen. Bruker dere SMS innlogging kommer brukernes faktiske navn opp, ellers kan de selv skrive inn sitt navn som vises i chatfeltet. Chatfeltet kan moderes og dere kan fjerne uønskede meldinger. Etter sendingen er det mulig å laste ned en logg av hele chatten.

Spørsmål til studio

Har du en interaktiv landingsside så kan vi aktivere et spørsmålsinnsendingsfelt. Med spørsmålsinnsending kommer alle spørsmålene inn i administrator-panelet hvor du har tilgang. Da kan du velge å sende spørsmål til en skjerm eller ipad i studio hvor programlederen da kan ta tak i disse spørsmålene, denne løsningen er nettbasert, så det er også mulig for eksterne deltakere i sendingen å få opp disse spørsmålene. Om du ønsker å publisere spørsmål med svar på landingssiden er det også mulig. 

Landingsside-operatør

Mange velger å håndtere landingssiden selv, men om dere ønsker at vi stiller med en person som kan hjelpe dere med å håndtere spørsmål, innlogging, statistikk og lignende så kan vi organisere det. 

Statistikk

Når dere bruker vår landingsside så ser vi hele tiden hvor mange personer som er inne og ser på streamen, vi kan også hente ut en statistikk som viser når på døgnet det har vært flest brukere. Om dere ønsker mer avansert statistikk så kan vi legge inn google analytics som gir dere en bedre nedbrytning. Ta kontakt med prosjektleder om dette.

 

Spørsmål? Ta kontakt!