Våre rådgivere

Som kunde av Trippel-M, Oslo Streamingsenter og Connected Venues, skal du føle deg trygg og ivaretatt fra første samtale til endt produksjon. For å kvalitetssikre alt fra planlegging til gjennomføring har vi ulike roller som vil bistå deg underveis. Våre rådgivere har ulik spesialkompetanse, men samtlige vil hjelpe deg med å finne den mest gunstige løsningen både teknisk og innholdsmessig. 

Martin

Trippel-M

Som rådgiver er Martin engasjert, løsningsorientert og opptatt av de gode opplevelsene. Med mange år i bransjen er han god på å finne de beste tekniske løsningene.

Book et møte med Martin

Lars Tormod

Trippel-M

Lars Tormod rådgir deg gjerne når det kommer til musikalske produksjoner og store konferanser. Han har i tillegg lang erfaring med landsmøter og bruk av Voter.

Book et møte med Lars Tormod

Thomas

Oslo Streamingsenter

Thomas er daglig leder på Oslo Streamingsenter, og over middels teknisk interessert. Han hjelper deg gjerne med å finne rett løsning for ditt arrangment eller sending.

Book et møte med Thomas

Vegard

Connected Venues

Vegard er daglig leder i Connected Venues. Han har lang arbeidserfaring innen teknologi og innovasjon, og rådgir deg gjerne når det kommer til større prosjekter. 

Book et møte med Vegard

Ole-Andreas

Ole-Andreas er en typisk problemløser som tør å tenke langt utenfor boksen. Han bobler over av idéer, og gir deg gjerne innspill på hvordan du kan gjennomføre ditt prosjekt på best mulig måte. 

Book et møte med Ole-Andreas

Lars Erik

Lars Erik er utdannet kaospilot, og har bred erfaring fra arrangementbransjen. Han utfordrer deg mer enn gjerne på det å tenke annerledes og skape innhold som engasjerer ditt publikum.

Book et møte med Lars Erik

Bli kontaktet av en rådgiver

Fyll ut vårt kontaktskjema, så vil du bli kontaktet av noen som kan hjelpe deg videre.