Våre rådgivere

Som kunde av Trippel-M skal du føle deg trygg og ivaretatt fra første samtale til endt produksjon. For å kvalitetssikre alt fra planlegging til gjennomføring har vi ulike roller som vil bistå deg underveis. Våre rådgivere har ulik spesialkompetanse, men samtlige vil hjelpe deg med å finne den mest gunstige løsningen både teknisk og innholdsmessig. 

Martin

Som rådgiver er Martin engasjert, løsningsorientert og opptatt av de gode opplevelsene. Med mange år i bransjen er han god på å finne de beste tekniske løsningene.

Book et møte med Martin

Lars Tormod

Lars Tormod rådgir deg gjerne når det kommer til musikalske produksjoner og store konferanser. Han har i tillegg lang erfaring med landsmøter og bruk av Voter.

Book et møte med Lars Tormod

Tinna

Tinna har lang erfaring innen prosjektledelse og kommunikasjon, og er lidenskapelig opptatt av å skape vellykkede arrangementer for både arrangør og publikum.

Book et møte med Tinna

Lars Erik

Lars Erik er utdannet kaospilot, og har bred erfaring fra arrangementbransjen. Han utfordrer deg mer enn gjerne på det å tenke annerledes og skape innhold som engasjerer ditt publikum.

Book et møte med Lars Erik

Bli kontaktet av en rådgiver

Fyll ut vårt kontaktskjema, så vil du bli kontaktet av noen som kan hjelpe deg videre.