Trippel-M Levende Bilder AS er et AV- og kringkastingsselskap i Oslo, Norge.

 

Selskapet ble stiftet i 2011 og eies 100% av OAL AS, som igjen er 100% eid av den norske gründeren Ole-Andreas Løvland. Selskapets røtter dateres tilbake til 2003, og eieren har jobbet i media siden 1999. Selskapets kontorer ligger i dag i Konows Gate 5 i Oslo, Norge.


Trippel-M er et ungt, men like erfaren selskap med driv og kreativ flyt. Vi har for tiden 39 heltidsansatte med omfattende og mangfoldig ekspertise fra de fleste fagfelt innen audiovisuelle tjenester og kringkastingstjenester. Våre varemerker er solide og trygge produksjoner, med fokus på kreativitet og lekenhet. Våre ansatte har tilegnet seg en solid kompetanse over tid som igjen betyr at vi som selskap har klart å bygge oss opp til å være et solid og diversifisert selskap.


I tillegg til å være et AV- og kringkastingsselskap, gjør vi også mye utvikling og forskning. Vårt utviklingsteam har stor erfaring med å lage enkle løsninger på “umulige” problemer. Å forenkle arbeidsflyten er nøkkelen. De er blant annet hjernen bak følgesvenn, som har tatt på og forandret AV-verdenen for alltid.

Møtehåndteringssystemer er en annen del av Trippel-Ms-tjenester. Vi leverer møtehåndteringssystemer til de største politiske partiene i Norge og har forenklet prosessene vedrørende dokumenthåndtering og stemmeprosesser.

 

Trippel-M er politisk uavhengig og er ikke tilknyttet noen kringkastere. Eieren og styret har ingen bemerkelsesverdige lenker til andre selskaper, og har ingen eierinteresser i konkurrerende eller samarbeidende selskaper. Selskapet ønsker å beholde sin identitet, og ikke vanne ut konseptet sitt gjennom fusjoner eller andre knaser.

Våre kunder spenner vidt, og vi jobber mye med bedriftsarrangementer, store konferanser, politiske møter og kulturproduksjoner. Disse kundene stiller høye krav til både tekniske stabilitets- og feilløsninger, samtidig som de krever mye kreativitet.


Endelig er Trippel-M også eier og tjenesteleverandør for Oslo Streamingsenter. Dette TV-studioet og live streaming-senteret ligger i hjertet av Oslo, bare en kort spasertur fra sentralstasjonen, operahuset eller Munch-museet. Dette er et topp moderne studio som gir deg muligheten til å kommunisere med dine kunder eller ansatte på en enkel, kostnadseffektiv og profesjonell måte. 

image column 1 dnd_area-module-12
image column 2 dnd_area-module-12
image column 3 dnd_area-module-12
image column 4 dnd_area-module-12