Trippel-M Levende Bilder

Skreddersydde visuelle opplevelser

Trippel-M så sin spede begynnelse allerede i 2003, da styreleder og gründer, Ole-Andreas Løvland solgte DJ-tjenester fra foreldrenes garasje i Melsomvik. Det er også her navnet vårt kommer fra; Trippel-M står for Melsomvik Multi Media, men vi kaller oss selv bare Trippel-M. 

Siden 2003 har selskapet vært på en fantastisk reise. Ikke bare fra Melsomvik til Oslo. Vi har gått fra å være en enkel gutt med et DJ-set, til mer enn 30 ansatte, fra å lage fest på grendehus, til å være med å skape nasjonale liveopplevelser for historiebøkene, enten det er festivaler som Findings og Øya, eller presentasjon av ny regjering i Hurdal. Det er en reise vi er stolte av. 

Trippel-M er en helnorsk utfordrer i en bransje som er preget av store internasjonale kjemper, og ledes i dag av Håkon Aulie. Vi tør å tenke utenfor boksen og finner løsninger der andre ser begrensninger. Dette er vår styrke. 

Våre kunder stille høye krav til vår teknologiske kompetanse og tekniske leveranse i hver jobb vi gjennomfører. En kreativ og leken tilnærming til faget er en del av vårt DNA og kultur, og selv om vi også er en leverandør av teknikk, er det først og fremst menneskene som får maskinene til å spille. Folka i Trippel-M er vårt største konkurransefortrinn.

Med in-house utviklere har vi lang erfaring med å lage enkle løsninger på “umulige” problemer, og virkelig skreddersy den teknologiske leveransen i våre prosjekter. Vi er ikke lenger en teknikkleverandør - vi er en teknologibedrift. 

Trippel-M er med andre ord en solid og trygg samarbeidspartner for både små og store kunder, som ønsker å skape magiske visuelle opplevelser, både digitalt og på venue. Det håper vi at vi får muligheten til å gjøre sammen med deg også. 

image column 1 dnd_area-module-12
image column 2 dnd_area-module-12
image column 3 dnd_area-module-12
image column 4 dnd_area-module-12