Ledige stillinger

Menneskene involvert i produksjonene vil alltid være den viktigste ressursen for et godt resultat. Vi er stadig på utkikk etter dyktige medarbeidere, og vil gjerne høre fra deg om du deler vår interesse for skreddersydde visuelle opplevelser.

Redbull kamera techno43

 

HR-ansvarlig

I en nyopprettet stilling som HR-ansvarlig, søker Trippel-M deg som ønsker å videreutvikle våre HR-prosesser, delta i den personaladministrative oppfølgingen av våre ansatte, og bidra til videreutvikling og læring på tvers av selskapet.

Les mer om stillingen

Trippel-M Teknisk Leder Sondre Jacobsen (1)

Teknisk leder / TOM

Vi søker en erfaren tekniker som skal ha fokus på selskapets nøkkelkunder innenfor TV, stream, event og underholdning. Som teknisk leder skal du støtte og veilede våre prosjektledere med teknisk kompetanse, og lede produksjonscrewet under store og små avviklinger.

Les mer om stillingen

AV-tekniker Trippel-M levende bilder

 

AV-tekniker

Vi søker en erfaren tekniker som har god forståelse for AV-teknikk, en lidenskap for kundeservice og et sterkt ønske om å skape de beste løsningene for våre kunder. 

Les mer om stillingen

Sigerstad

 

Prosjektleder

Er du en fremoverlent, dedikert og engasjert prosjektleder som ønsker å bli en del av et av Norges mest lekne miljøer innen live-produksjon, flerkamera og AV-teknikk? Da vil vi gjerne snakke med deg!

Les mer om stillingen


Frilans Trippel-m

Frilans

Deler du vårt engasjement for skreddersydde visuelle opplevelser og har lyst til å jobbe med oss? Da kan du registrere deg i vår frilansportal, så vil vi ta kontakt når det er behov for din kunnskap og kompetanse. Send oss en mail for å få tilsendt skjemaet. 

Send oss en mail