HubSpot Video

 

LED-skjermer

Store LED skjermer passer like godt til både utendørs som til innendørs bruk. 

LED-skjermer

Store LED skjermer passer like godt til både utendørs som til innendørs bruk. 

Hvilken type visningsflate passer best til ditt arrangement?

 

Våre rådgivere hjelper deg gjerne med å finne beste løsning til ditt arrangement og budsjett. Book et møte eller send oss en mail for et uforpliktende tilbud!


Glux Batn6

Vår Glux 6,9mm LED-skjerm er på grunn av sin lave vekt, (kun 12 kg/kvm) en perfekt skjerm til backdrop og dekor, men den har også høy nok pikseltetthet til at den og gir et pent kamerabilde for eksempel som  sideskjermer på en utendørsscene. Den åpne strukturen gjør skjermen mer motstandsdyktig mot vindkast enn andre typer skjermer på markedet. 

Spesifikasjoner

Vekt per KVM: 12 KG
Pixel pitch: 6,94 mm
Lysstyrke i NIT: 5000
IP grad: 65
Watt per KVM (maks): 540
Watt per KVM (snitt): 270
Gjennomsiktighet: 35 %
Arbeidstemperatur: -25 - + 60

LED-skjerm (1)

 

Bobby

Med totalvekt på under 3500 kg og en kompakt størrelse, kan vår mobile LED-skjerm, Bobby trekkes av en kraftig personbil og enkelt manøvreres til riktig posisjon. Skjermen kan også roteres inntil 360 grader, slik at du får skjermen i akkurat den vinkelen du ønsker, uavhengig av hengerens posisjon. Den kan brukes i temperaturer ned til minus 20 og opp til 50 plussgrader, noe som gjør den svært godt egnet til norske forhold.

Spesifikasjoner:

I Bobby sitter det en 16 kvm Absen XD6, 6,67mm LED-skjerm,
en svært lyssterk skjerm på 6000 nit. Den er også utstyrt med aggregat slik at han kan operere uten å være tilkoblet landstrøm.

Bobby har et fullt utstyrt kontrollrom. Dette er satt opp med en 5-kanals bildemikser, en 32-kanals lydmikser og to avviklingsmaskiner. Bobby er prekablet for fire kamerakjeder, men det kan utvides etter behov. En perfekt flate for ditt utendørsarrangement.

Kontakt oss for et tilbud

Fyll ut skjemaet, så vil vi ta kontakt så raskt som mulig.