Åpen lærlingplass

 

Drømmer du om å jobbe som tekniker på noen av landets største produksjoner innen event, kultur og TV?
Vi har to åpne lærlingplasser i år, og søker deg som ønsker å bli teknisk leder for flerkameraproduksjon eller deg som vil bli AV-tekniker og jobbe med skjermløsninger for de store scenene.  

Som lærling i Trippel-M vil du tidlig få muligheten til å se, lære, trykke og feile, og jobbe ute på noen landets mest spennende produksjoner. For å lykkes tror vi at det er viktig at du er lærevillig, engasjert og har stor teknisk interesse. Du er god til å snakke med folk, du tør å ta eget initiativ, og du jobber fokusert og målrettet selv når det skjer mye rundt deg. 

AV-tekniker

Dersom du ønsker å jobbe med skjermer og projektorer på små og store scener, og avvikle live produksjoner, er jobben som AV-tekniker jobben for deg. Du lærer om teknikken som tas i bruk i hele produksjonskjeden, og planlegger og setter opp systemer for rigg og gjennomføring. Et øye for detaljer og evnen til å jobbe godt under press er foretrukket. Arbeidshverdagen utføres først og fremst ute i produksjon, men også fra kontoret. 

Teknisk leder/TOM

Som teknisk leder planlegger og utfører du kameraproduksjoner, både live og for opptak. Du lærer å forstå teknikken som tas i bruk, og legge en plan for gjennomføring. Et øye for detaljer og evnen til å legge en plan A, B og C er foretrukket. Arbeidshverdagen utføres først og fremst ute i produksjon, men også fra kontoret. 

Prosessen

Dersom du vil tilbringe læretiden din hos oss, ønsker vi at du sender en søknad hvor du forteller om deg selv, hva du kan i dag, og din motivasjon for å gå ut i læra hos Trippel-M. Et tips er å fortelle hva du synes at du er god på, og hva tror du kan bidra med hos oss.

Dersom du plukkes ut til å være med i ansettelsesprosessen, blir du først kalt inn på et intervju. Deretter blir du invitert inn til en praktisk læreprøve, før du eventuelt får tilbud om læreplass hos oss. Oppstart i august i år. 

Om oss

Trippel-M er et helnorsk teknikk- og teknologiselskap i sterk vekst, som skaper skreddersydde visuelle opplevelser for våre kunder. Vi har ekspertise på innhold, kamera, scene og sending, og leverer produksjoner til et bredt segment. Her jobber vi tett med kunder innen alt fra  event, kultur og TV, til offentlige instanser og privat næringsliv. 

Vi vil gjerne høre fra deg!

Har du spørsmål vedrørende stillingene, så kan du ta kontakt med Christina Parker på christina@trippelm.no eller 99087575. 

Søknadsfrist: Snarest
Ansettelsesform: 2 årig lærlingtid
Oppstart: August 2023
Sektor: Privat
Sted: Konows Gate 5 0192 Oslo
Bransje: Produksjon av video og tv, samt utleie av teknisk utstyr.
Stillingsfunksjon: Lærling AV eller TOM

image column 1 widget_1614185304922
image column 2 widget_1614185304922
image column 3 widget_1614185304922
image column 4 widget_1614185304922