RFID-system

System for registrering, betaling og adgangskontroll.

Med Registrer har du kontroll på hvor dine gjester befinner seg, hvor mye de kan handle for i baren, eller hvem og hvor mange som er tilstede når viktige beslutninger skal tas. Gjestene utstyres med armbånd eller adgangskort som inneholder informasjon om hvem de er, hvor mye de kan handle for og hvilke områder de skal ha adgang til.

Hva skiller Registrer fra andre RFID-systemer?

Med Registrer kan du få et system som er spesialtilpasset og spesialdesignet til ditt arrangement, der alt fra bånd og brikker, til skjermer og registrerings-iPads er tilpasset deres grafiske profil. Systemet inngår i vår interaktiv-portefølje, og har full kompatibilitet med våre andre digitale produkter som Voter og Responder. Med kun en iPad og en liten leser, er systemet svært portabelt.

Om teknologien bak:

Rfid-teknologi har lenge vært brukt i adgangskort, enten på jobben, treningssenteret eller på hotellet, men de siste par årene er det også blitt implementert i vanlige Visa-kort for småbetalinger. Så teknologien er velprøvd og har høy driftssikkerhet.

Typisk case:

For politiske partier eller organisasjoner er det vesentlig å vite hvor mange stemmeberettigede delegater som befinner seg i møtesalen ved en avstemningssituasjon. Med Registrer har du alltid oppdatert informasjon om hvor mange og hvilke delegater som befinner seg i lokalet.

Big Data:

Ved å samle inn noen opplysninger om deltakerne til ditt arrangement, kan systemet generere spesialdesignede visninger og utregninger basert på såkalt big data. Dette krever selvfølgelig at alle deltagere godtar at denne informasjonen blir samlet inn og brukt på denne måten.

Kontakt en av våre rådgivere