Interaktive løsninger

Kreativt og skreddersydd

Lek, innovasjon og utvikling er noe av det viktigste vi jobber med. Derfor har vi en egen avdeling, Alpha, som jobber med å utvikle  interaktive og automatiserte løsninger til våre kunder.

Fra kun å være en teknisk leverandør har vi med Alpha-avdelingen utviklet oss til å være en leverandør som jobber med å lage innhold som engasjerer ditt publikum. Vi sørger for at ditt budskap blir formidlet akkurat slik du ønsker.

Mulighetene er uendelige innenfor innholdsformidling, og teknologien har i dag gjort det enkelt og kostnadseffektivt å lage komplette løsninger for informasjonsflyt. Noen ganger vet kunden hva de trenger, da skreddersyr vi en løsning til dem. Andre ganger har de bare en utfordring de ikke vet hvordan de løser. Da jobber vi tett med kunden for å forstå utfordringen, og finne den beste måten for de å løse dette på.

Skreddersydde løsninger

Gjennom de siste årene har vi vært med på mange morsomme og rare prosjekter. Alle har vært veldig vellykkede, men veien til målet kan være tornefull når man driver med nybrottsarbeid.