Gamification

 

SCOREBOARD

Vårt scoreboardsystem hadde sin debut på Ullevaal stadion i 2014.

Systemet er kostnadseffektivt og brukervennlig og skreddersys til din klubb eller idrett. Dette systemet kan også leveres som permanent installasjon. Scoreboard har alle funksjoner du kjenner fra TV-grafikken og kan erstatte den tradisjonelle scoringstavlen med en interaktiv og visuelt appellerende skjerm. Har du en eksisterende led-skjerm eller andre typer skjermer i hallen eller på stadion, er scoreboard enkelt å integrere. Har du ikke egen skjerm, er Scoreboard i kombinasjon med vår Bobby en god og kostnadseffektiv løsning til både innedørs- og utendørsidretter.

scoreboard
 

EVENTAGRAM

Ønsker du å få inn bildeinnhold til storskjerm på ditt arrangement, eller din sending?
Vi har utviklet vår helt egne løsning for dette, Eventagram. Her lager vi en nettside, hvor
ditt publikum kan laste opp sine bilder. Når de har lastet opp bildene sine, kan du velge å moderer hva  som skal komme ut på skjerm. Her har du også mulighet til å velge om du vil vise bildene som et bilderegn, eller se bildene en og en.

MMS
 

BBC EARTH-LANSERING MED AUGMENTED REALITY (AR)

Digitalt skilting med utvidet virkelighetsoppfatning.På oppdrag for BBC, laget vi et morsomt reklameprosjekt i forbindelse med lanseringen av BBC Nature. Tre busskur i Oslo ble utstyrt med høykantskjermer. Et kamera filmet området på baksiden av skjermen, slik at skjermen så ut som et vindu. Plutselig dukket en pingvin opp og spaserte en tur på Sagene, og en slange kom buktende ned fra taket på holdeplassen på Aker brygge. Mange busspassasjerer fikk seg en liten støkk den måneden kampanjen pågikk, og oppmerksomhetsgraden var meget høy.

BBC
 

VIL DU BLI MILLIONÆR?

Vil du gjenskape den åndeløse spenningen fra 2000-tallets fredagskvelder på ditt arrangement? Vi har gjenskapt “Vil du bli millionær”-konseptet til bruk i livesammenheng med fokus på engasjerte deltakere og publikummere.

MMS
 

HOLOGRAM

For Kirkens Bymisjon i Oslo ble det laget en kampanje for å sette fokus på synligheten til hjemløse i gatebildet. Ved hjelp av et hologram dukket en hjemløs person opp i gatebildet og “tok kontakt” med forbipasserende. Denne løsningen kan brukes både live og med forhåndsinnspilt materiale.

 
hologram
 

VIL DU BLI MILLIONÆR?

Vil du gjenskape den åndeløse spenningen fra 2000-tallets fredagskvelder på ditt arrangement? Vi har gjenskapt “Vil du bli millionær”-konseptet til bruk i livesammenheng med fokus på engasjerte deltakere og publikummere.

MMS
 

SMILEBOKS

Liker du blide kunder? Vår smileboks måler hvor bredt de smiler og gir belønning etter bredden på smilet, perfekt for rabattkampanjer eller for å få blide mennesker inn i salen. Smileboksen så dagens lys i 2015 i et prosjekt for Fjordline der kundene smilte seg frem til rabatter.

 

 
 
smileboks
 

PARALLAKSE

På Sime i Cirkusbygningen i Stockholm leverte vi en levende flerdimensjonal bakgrunn, der innholdet beveget seg parallelt med foredragsholderen. Effekten er kjent som parallakse og gir seeren inntrykk av et tredimensjonalt og levende scenerom.

parallakse
 

JEOPARDY

“Hva var 90-tallets store TV-hit i Norge?” Vi har gjenskapt dette spillet, og kan skreddersy ”svarene” til din kunde.

En engasjerende aktivitet som er perfekt til oppsummering, eller til å få opp temperaturen etter lunch.

Denne løsningen kjøres på lokalets storskjerm. Men for å virkelig få den gode jeopardy-følelsen, anbefaler vi at man i tillegg har spillerskjermer foran hver deltager.

 

 
 
jeopardy
 

SMS-VOTERING

Vår voteringsløsning er lik den du kjenner fra “Skal vi danse” eller “Stjernekamp” med SMS med kodeord til et bestemt nummer.

Resultatene kan leveres live på storskjerm, eller holdes hemmelig til den store kåringen. Designet av resultatsiden tilpasses selvfølgelig kundens pro l og alle resultater kan lastes ned etter arrangementet.

Voteringsløsningen er spesielt kostnadseffektiv i store for- samlinger, siden prisen ikke øker lineært per bruker, som ved bruk av fysiske knapper.

sms-votering
 

BILSPILL

Hvordan få et helt publikum til synkront å løfte armene i været? Ved hjelp av vårt interaktive bilspill øker du samhandlingen i rommet.

I spillet skal publikum sammen styre bilen som vises på storskjerm ved hjelp av plakater som de har fått utdelt.

En morsom aktivitet for å få litt bevegelse i publikum, og en god latter.

bilspill