Skip to the main content.

1 min read

Ski TV fra Norway Live

Ski TV fra Norway Live

Vinteren er tilbake! Det er også “Ski-TV” fra Norway Live.

Det er 20 alpinanlegg, 50 kameraer og 150 utsnitt som til sammen utgjør «Ski-TV».

Beitostølen, Gausta og Nesfjellet er nye deltagere for sesongen. Nederst i saken kan lese  hva noen av anleggene selv tenker om satsingen, og hvordan de benytter seg av den.

Programmet Ski-TV sendes døgnet rundt, og har i snitt over fem millioner (!) eksponeringer hver måned. Grunnen til dette er åpen distribusjon. Du finner Ski-TV på alt fra hotellrom, i butikker, på flytoget, bussholdeplassen, kjøpesentre, og lignende – til LIVE kinoreklame, nettaviser og sosiale medier. Og selvfølgelig på nettsider og skjermer programpartnerene.Du kan selvfølgelig se “Ski-TV” på din TV via Apple-TV, RiksTV, Altibox, Telia og YouTube.

Les mer i denne artikkelen fra magasinet Alpin&Fjell, som kommer i hyllene medio november.

 

 

   Her er årets deltakere på SKI-TV

 

Sjekk denne timelapsen fra noen av de vakre utsnittene vi har tilgjengelig

HubSpot Video

 

Bærekraftige eventer

Bærekraftige eventer

Fjernproduksjon, sentralisert produksjon, remote-produksjon, fjernassistert produksjon - kjært barn har mange navn. I flere år har det vært forsket...

Read More
Ski TV fra Norway Live

Ski TV fra Norway Live

Vinteren er tilbake! Det er også “Ski-TV” fra Norway Live. Det er 20 alpinanlegg, 50 kameraer og 150 utsnitt som til sammen utgjør «Ski-TV».

Read More
Innovativ gjenbruk

Innovativ gjenbruk

BRUKER EKSISTERENDE TEKNOLOGI PÅ NYE MÅTER FOR Å SKAPE MERVERDI FOR REKLAMEBRANSJEN I en mediehverdag hvor konsumenter stadig mer velger hvilket...

Read More