Skip to the main content.

2 min read

Norway Live er klare for årets skisesong

Norway Live er klare for årets skisesong

Det krever i utgangspunktet mye planlegging, mannskap og kostbart utstyr for å gjennomføre direktesendinger.  "Vi en konstant på utkikk etter bedre og smartere måter å skape og distribuere innhold og historier", sier vi i Frontir. Norway Live er intet unntak. 

Pål Andreas Gjersøe, daglig leder i Norway Live TV

HVA

Norway Live er Norges største dedikerte sakte-TV-kanal og sender direkte-tv 24 timer i døgnet hele året fra utvalgte destinasjoner landet over. Med ferske meldinger om snøfall på de høyeste toppene, er de allerede i full gang med å planlegge årets skisesong.

SKI-TV er Norway Lives absolutt største og mest populære programflate og de aller største skisentrene i Norge har allerede tegnet seg abonnement på produksjon og distribusjon fra Norway Live. Å kunne informere om vær og vind, hvilke tilbud skisentrene har og hvilke nedfarter og heiser som er åpne har tidligere i beste fall blitt gjort med ustabile webkameraer eller bare med tekst på en nettside. Med et kameraoppsett fra Norway Live sørger vi for at denne informasjonen blir formidlet live i TV-kvalitet med tilhørende infografikk.

 

HVORFOR

Tanken bak Norway Live var å skape en motpol mot dagens mediebilde, der alt skal gå så raskt. Folk sier at de ikke har tid lenger, samtidig som tid brukt på sosiale medier bare øker og øker. Vi ønsket å lage digitalt leirbål som samler folk rundt norsk natur og kultur der kommuner, destinasjonsselskap, aktivitetstilbud, hoteller og andre som ønsker å formidle informasjon og historier kan gjøre det, helt uten forstyrrelser og reklameavbrudd, for Norway Live er 100% finansiert av historiefortellerne og destinasjonene rundt om i landet.

 

HVORDAN KAN DET GJØRES UTEN REKLAMEINNTEKTER

Selve produksjonen er automatisert, og veldig kostnadseffektiv. En Norway Live-produksjon skal gjerne gå over flere måneder eller år, 24 timer i døgnet og i dagens kostnadsbilde er vi avhengige av å kunne gjøre disse produksjonene for svært lav pris. Produksjon og distribusjon gjøres nærmest fullautomatisert fra våre servere lokalt her i Oslo og vi har avtaler med lineære distributører som Riks-TV, Altibox og Telia, Apple-TV app, Youtube distribusjon m.fl.

FOR HVEM?

Vår primære målgruppe på seersiden er alt fra vanlige folk som bare trenger noe behagelig å hvile øynene på i en hektisk hverdag, til de som ønsker å orientere seg rundt et reisemål. Norway Live har funnet en god balanse mellom godt innhold til forbruker, og relevant informasjon fra programdeltakere. Vi har i gjennomsnitt 7 minutters seertid på tvers av kanalene per døgn. Direktesendt innhold gir en stoppeffekt foran ferdiginnspilte reklamevideoer. Om du ligger på et hotellrom i Bergen og ser en direktesending fra Fløibanen, blir du ofte liggende å se på.... og fordi programmet er flott, kanskje du til og med tar turen opp? Det har en både merkevarebyggendde og direkte salgsutløsende effekt for avsenderen av programmene.

Våre kunder spenner fra skisentre og destinasjonstilbydere til ørnekikkere og skreifiskebåter. Felles for dem er at alle har en historie å fortelle og et budskap å formidle. Utover internett og lineær-TV kan Norway Live også sendes direkte på digitale reklameplakater, sosiale medier, på hotell-TVen eller i et kontorlandskap. Det er kun fantasien som setter grenser for hvor man kan hvile øynene på en sakte-TV-sending.

Norway Live har vært på lufta siden 2019 og har sendt alt fra skreifiske i Barentshavet, til et ørnerede på Smøla. "Hyllevaren" IBS-TV er alt annet en komplisert, det kreves bare internett og strøm – og Norway Live. 

PS: Har du allerede vært i kontakt med Norway Live angående det populære programmet "Ski-TV"? Klikk her for priser!

 

Kongsberg skisenter kveld
Vakre vintermotiver er tilgjengelige døgnet rundt på våre sendinger
Rune Dahl (84) (1)
Seerne kan enkelt følge med på været og forholdene ute i anleggene
KVITFJELL
Det er også mulig å legge inn faktabokser og tilleggsinfo som kan være nyttig for seerne
Default image alt text
4 An optional caption for the image that will be added to the gallery. Enter any descriptive text for this image that you would like visitors to be able to read.
Default image alt text
5 An optional caption for the image that will be added to the gallery. Enter any descriptive text for this image that you would like visitors to be able to read.

 

Bærekraftige eventer

Bærekraftige eventer

Fjernproduksjon, sentralisert produksjon, remote-produksjon, fjernassistert produksjon - kjært barn har mange navn. I flere år har det vært forsket...

Read More
Ski TV fra Norway Live

Ski TV fra Norway Live

Vinteren er tilbake! Det er også “Ski-TV” fra Norway Live. Det er 20 alpinanlegg, 50 kameraer og 150 utsnitt som til sammen utgjør «Ski-TV».

Read More
Innovativ gjenbruk

Innovativ gjenbruk

BRUKER EKSISTERENDE TEKNOLOGI PÅ NYE MÅTER FOR Å SKAPE MERVERDI FOR REKLAMEBRANSJEN I en mediehverdag hvor konsumenter stadig mer velger hvilket...

Read More