Skip to the main content.

3 min read

Lyng Studio

Lyng Studio

LYNG – et naturlig valg for fremtidsretta businesskommunikasjon.

 
HVORFOR

Alle har vel sittet i Zoom-møter og ventet på en person, eller på et webinar der den som skal lede møtet sliter med teknikken – får ikke til å dele skjerm, eller ikke høres. Det er laget mange rapporter som omhandler hva rushtrafikk koster samfunnet, men kostnaden ved venting i møter blir ofte ikke like tydelig kommunisert.

Skal du lage et webinar for 2000 ansatte og de må vente i 10 minutter på at teknikken ikke fungerer, koster det selskapet 333 timer eller nesten 9 uker i tapt arbeidstid. Da er kanskje en løsning som man vet fungerer, som blir vedlikeholdt og oppdatert ikke så dum likevel, selv om kostnaden der og da er litt høyere enn å bare skru på laptopen. Med både strengere krav til effektivitet og inntjening samtidig som klimakravene blir strammet inn i tankene, har vi skapt LYNG – en fleksibel studioløsning med fokus på å løse ditt kommunikasjonsbehov der du trenger det. 

 

HVORDAN

Etter to år med pandemi og stadig strengere krav til bærekraft og klima har vi blitt vant til at vi ikke trenger å møtes fysisk for å få kommunisert ut våre budskap. For å fenge publikum har alltid godt innhold og en engasjerende formidling vært nøkkelen til suksess, men når formidlingen skal skje via en skjerm må budskapet være enda mer spissa, formidlingen enda mer gripende, og ikke minst må kvaliteten på lyd, bilde og presentasjoner være på topp.

VÅR ERFARING

Når vi er ute og møter kunder opplever vi at en del har investert i utstyr, men mangler kunnskapen og erfaringen til å utnytte det på best mulig måte. Andre har fine konferanselokaler fra før pandemien, men ser at de må streame en del av fellesmøtene og pressekonferansene for å nå bærekraftsmålene i bedriften. De sistnevnte mangler ofte både utstyr og kompetanse – og det er her LYNG kommer inn.

Ved hjelp av de erfaringene vi har gjort oss når vi har vært rundt i byen, samt våre tanker og ideer om bærekraft og formidlingskvalitet, har vi laget tre ulike modeller for hvordan man kan bli tilknyttet LYNG. Tre modeller som kan bidra til både å øke den tekniske kvaliteten på din sending, og å gjøre det enklere for deg, slik at du bare trenger å tenke på innholdet og formidlingen og ikke bekymre deg for om teknikken fungerer.

Våre tre standardmodeller er alle basert på at alt kritisk produksjonsutstyr, lyd- og bildemiksere, streaming- og grafikkmaskiner er plassert sentralt og trygt hos oss. I studio er det kameraer, lyd- og lysutstyr samt eventuelt et tilkoblingspunkt for Powerpoint-pc. Servicegraden velger man selv fra full service med tekniker og innspillingsleder til stede, til kun selvservice, der alt personell sitter sentralt hos oss. Begge servicemodeller har full toveiskommunikasjon direkte til vårt live-senter.

 
de tre modellene:

 

1 Lyng Conference

LYNG Conference er perfekt for deg som allerede har en konferansesal eller et møterom som er utstyrt med noe teknikk, men vil ha muligheten til å streame på en en enkel og effektiv måte. Vi monterer opp en 3-kamerapakke og kobler det opp med utstyret i rommet. Når du skal streame, bestilles det direkte fra oss og vi setter opp sendingen.

 

2 Lyng Studio

Dette konseptet er handler om at vi kommer inn i et bygg og enten bygger opp eller tar over et allerede eksisterende studio. Er det et næringsbygg med flere leietakere, vil det være en opplagt mulighet for å dele studioet mellom dem både for å optimalisere bruken og kostnadseffetiviteten. Et studio som vi drifter med sentralisert produksjon, vil ha en kapasitet på 25 kunder og minimum to sendinger per dag i arbeidstiden. Har du allerede investert i og bygget eget studio, går vi inn og tar over drift, vedlikehold og produksjon. Vi tilpasser ditt studio til sentralisert produksjon og sørger for at det både blir mer effektivt og ikke minst virker til enhver tid. Har du behov for et eget studio, hjelper vi til både med å bygge og utstyre studioet med vår effektive produksjonsinfrastruktur.

 

3 LYNG STREAMINGSENTER

Vi har også egne studioer i Oslo sentrum, der man kommer til dekket bord, med fullt utstyrte studiorom, oppholdsrom, møterom og kaffemaskin. Om ønskelig kan man bestille tilleggstjenester som sminke, innspillingsleder, catering eller stylist. Har du ikke bruk for et fast studio, men trenger noen drop-in-timer nå og da, er dette perfekt for deg. Vi har et fast studiomannskap som står klar til å hjelpe deg på kort varsel.

 

Hva kan jeg spare?

Når du velger en live-løsning fra LYNG, innebærer det at vi fjernstyrer sendingen din fra vårt livesenter. Det medfører økt bærekraft for ditt selskap gjennom lavere Co2-utslipp, mindre tap av arbeidstid, og økt effektivitet og inntjening. I tillegg har du en økt produksjonstrygghet og effektivitet i selve sendingen, som også sparer arbeidstimer både for dem foran kamera og foran skjermene, som nevnt i starten.

 

Kontakt oss

 

Bærekraftige eventer

Bærekraftige eventer

Fjernproduksjon, sentralisert produksjon, remote-produksjon, fjernassistert produksjon - kjært barn har mange navn. I flere år har det vært forsket...

Read More
Ski TV fra Norway Live

Ski TV fra Norway Live

Vinteren er tilbake! Det er også “Ski-TV” fra Norway Live. Det er 20 alpinanlegg, 50 kameraer og 150 utsnitt som til sammen utgjør «Ski-TV».

Read More
Innovativ gjenbruk

Innovativ gjenbruk

BRUKER EKSISTERENDE TEKNOLOGI PÅ NYE MÅTER FOR Å SKAPE MERVERDI FOR REKLAMEBRANSJEN I en mediehverdag hvor konsumenter stadig mer velger hvilket...

Read More