Endelig skal verden åpnes igjen!

Arrangement til høsten – har du tenkt over hvilke alternativer for gjennomføring som finnes?

HubSpot Video

 

Våre arrangementsløsninger

Digitale møter og hjemmekontor har gjort oss svært bevisste på tidsbruk og vi har sett de klima-positive ringvirkningene mindre reiseaktivitet har ført med seg. Samtidig er likevel de fleste enige om at ingen digitale møter fullt og helt kan erstatte det fysiske møtet. Hva med å kombinere fordelene med digitalt og fysisk arrangement?

Fysiske arrangementer

Verdens skal åpnes, og nå ser det ut til at det blir mulig å gjennomføre fysiske arrangementer igjen. Vi gleder oss til å kjenne på responsen fra fullsatte saler med glade og engasjerte deltakere som kan endelig kan møtes ansikt til ansikt. 

I Trippel-M har vi jobbet med formidling gjennom levende bilder i over ti år, og slik vi ser det er det tre likeverdige bestanddeler som må være på plass for å lykkes med et arrangement: Gode opplevelser, et fengende innhold og feilfri teknikk. Teknikken må bygge oppunder innholdet som skal formidles, og innholdet må tilpasses teknikken som skal brukes. Og om teknikken er feilfri og innholdet er engasjerende, så vil alt ligge tilrette for de gode opplevelsene. 

Planlegger du et fysisk arrangement til høsten? Ta kontakt med oss i dag. Vi kan hjelpe deg med å finne den riktige tekniske løsningen for ditt arrangement, eller være en god sparringspartner rundt idéer på innhold og opplevelser.

image column 1 module_1624864793192
image column 2 module_1624864793192

Hybride arrangement

Et hybrid arrangement skapes når vi kombinerer fysiske og digitale deltakere. Én del av publikum er fysisk tilstede i studio, på et hotell eller et annet lokale, mens en annen del deltar digitalt. Denne kombinasjonen bidrar til en effektivisert hverdag for mange, da møter enkelt kan gjennomføres hjemmefra eller fra kontoret. Enda et element som gjør denne løsningen gunstig er muligheten for å se opptaket i etterkant. 

Å skulle inkludere alle, både dem som er tilstede fysisk og dem som deltar hjemmefra er ofte utfordrende. Under et hybrid arrangement er vår interaktive landingsside et godt verktøy for at både de som sitter i salen og de som deltar digitalt skal få muligheten til å interagere og engasjere seg i arrangementet. På landingssiden har de både mulighet til å chatte med andre deltakere, gjøre avstemninger og sende inn spørsmål til de som står på scenen eller er i studioet. 

Vi hjelper deg gjerne med planleggingen av ditt arrangement, slik at de tilgjengelige verktøyene utnyttes på best mulig måte og at det skapes en scenografi som gir deltakerne en god visuell opplevelse uavhengig av hvor de befinner seg. Vi sørger også for at den tekniske løsningen er av høyeste kvalitet og er tilpasset innholdet, både fysisk og digitalt.

image column 1 module_16244322454932
image column 2 module_16244322454932

Connected arrangement

Gjennom vårt søsterselskap Trippel-M Connected Venues, har vi nå gleden av å tilby nyskapningen Connected arrangement. Et Connected arrangement knytter arenaer sammen med avansert høykvalitets video- og lydoverføring, slik at deltakerne får en komplett arrangementsopplevelse uavhengig av hvilket lokale de befinner seg i. Det sendes lyd og video uten merkbar forsinkelse mellom lokasjonene, noe som muliggjør både opphetede debatter og dialog i sanntid mellom deltakere i forskjellige nordiske byer samtidig. Deltakerne inviteres til ulike lokale konferansesaler, og med felles meny og konsept opplever man det samme arrangementet uavhengig av lokasjon. 

Et Connected-arrangement er miljøbesparende, støtter lokalt næringsliv og reduserer reisetid for de involverte. Som vårt søsterselskap, vil både våre rådgivere og de ansatte i Connected Venues bistå deg fra idé til ferdig produkt for å lage et godt Connected arrangement. 

image column 1 module_1624436900009
image column 2 module_1624436900009

Heldigitale arrangement

Vi er mange som gleder oss til å møtes i fysisk form igjen, men det er viktig å ikke glemme hvor effektive heldigitale arrangement kan være. Du kan ha med deg et ubegrenset antall deltakere via stream, krydre sendingen med TV-triks og opptaket kan gjøres tilgjengelig i etterkant for deltakere som ikke hadde mulighet til å møte til oppsatt tid. Et heldigitalt arrangement er derfor perfekt for å møte medievanene til stadig flere av oss, nemlig å kunne se det vi vil når vi vil. 

Gjennom vårt søsterselskap, Oslo Streamingsenter, byr vi på noen av landets beste og mest kostnadseffektive fasiliteter for digitale arrangementer. Tre ulike studioer står klare til til å ta imot deg og dine kunder, enten det er et enkelt vinkurs med en person i studio, eller en sending i TV-kvalitet med innledere, paneldebatt, eksterne deltakere og underholdningsinnslag. På hjemmesiden kan du enkelt sjekke tilgjengeligheten på studioene og finne det studioet som passer ditt behov best. 

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om hvordan du kan lage ditt beste heldigitale arrangement.

image column 1 widget_1624431926573
image column 2 widget_1624431926573

Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere!

Lurer du fortsatt på hva slags arrangementsform du burde bruke til høsten? Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere, så skal vi se om vi kan hjelpe deg på veien.

Book et møte med en rådgiver